bende 1991 de mezun oldum güzel günlerimiz geçti
bende 1991 de mezun oldum güzel günlerimiz geçti
2002/2003 Mezunuyum ne günlerdi geldi geçti geriye ne kaldý þimdi...
Konu hayri murat bakýrcý tarafýndan (24.06.09 Saat 17:59 ) deðiþtirilmiþtir.
Hayri Murat Bakýrcý
SLM arkadaþlar bende 1989 mezunuyum ögretmenimiz islim taþ müdürümüz ise cuma kýlýçparlardý hiç unutmam bigün anasýnýzfýnýn ordan kaçarken beni ve arkadaþýmý yakalamýþtý gidin sýnýfýnýzda bekleyin demiþti bizde yanlýþ sýnýf söyledik birdahada zaten bizi tanýmadý![]()
1979-1982 arasý burada bende okudum sebahat öðretmenimi hatýrlarým. bando takýmýmýzý.. lacivert garson kýyafeti gibi![]()
ben cumhuriyet i.ö.o 85-86 menzunu güllü alper arkadaþlarýmý bulmak istiyorum sýnýf öðretmenim mustafa kökmen idi.
Bende o okuldan 79 / 80 mezunuyum.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
ozaman ben 80/ 81 mezunumuyum ?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
1962/1967 döneminde öðretim gördüm.Hatta 1962 2.kat inþaatý sýrasýnda 15 gün Atatürk Ýlkokulunda geçici öðretim gördük.Birinci sýnýfta Nursel öðretmen, 2.sýnýfta Hasip özkan, 3.sýnýfta Mustafa Yýldýrým, 4.ve 5.sýnýfta tekrar Hasip Özkan tarafýndan okutulup mezun oldum.Sanýrým bazý arkadaþlarýmýz Ýslim Sayýn Ýlkokulu açýlýnca zoraki nakledildiler.Yýllarca Cumhuriyet Ýlkokulunda okumak ve mezun olmak ayrýcalýktý.Rahmetli müdürümüz kel Fazýl bize dindersimizde tek tek abdest alýp sýra üzerinde namaz kýldýrdýðýndan þükürler olsun dini bilgi temelimizi O'ndan en iyi þekilde aldýk.Allah rahmet etsin.
Abi hatýrlýyormusun! 1975 yýlýnda babam Almanyadaydý beni olkula sen yazdýrdýn ve okulun açýldýðý ilk elimden tutup beni okula sen götürdün, velimde sendin.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
selam bende ilk okul 1'ci ve 2' ci.sýnýfý okudum hocamýz müjgan kýlýçparlardý yýl 1991 1992 idi enver taner kýlýç 765keþke o yýllar tekrar gelse .... bu yýllarda beraber okuyan arkadaþlar mesaj ata bilirler .. saygýlarýmla TÜRKÝYE 'YE selam
Taner Bak sitede Servet BÜYÜKTEKE Hocamda var hatýrladýnmý? Mesleki eðitim merkezinden?
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Yok valla göremedim servet hocayý tanýyorum gecenler yanýmdan gecti konuþamadýk ben þuan türkiyedeyim seninde yanýna geldim cafeyi býrakmýþsýn?