Artýk içimdeki sýkýþtýrýlmýþ duygularý 'unzip'(açýða çýkarmak) etmenin zamaný geldi. Seni ram'inin(aktif hafýza) alamayacaðý kadar çok seviyorum. Sana karþý bütün 'protectlerim disable'(korumalarým devre dýþý) durumda. Seni ilk gördüðüm anda formatlandým.(sýfýrlandým) Bütün cache'lerim(önbellek) durdu, shadow ram'lerle(en kucuk hafýza) ayakta duruyorum. Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artýk beni senden ayýramaz. Senden baþka herþey benim için 'bad command or file name'(kotu komut veya dosya adý). Seninle çoklu ortamlar(muzik,resim video.) da dahil, her ortamda mutlu olabilecegimi biliyorum. Senin (Elektronikte frekansbirimi)megahertz''in beni de ateþliyor. Bakýþlarýn beni taa derinden 'scan'(tariyor) ediyor. Sana çok güveniyorum, bu mektubumu baþkasina 'forward'(iletmek) etmeyeceðini de çok iyi biliyorum. Ben, seninle evlenmek istiyorum @slý. Seninle mutlu bir 'að yapýlandýrmasý' oluþturmak istiyorum. TCP/IP , netBEUI, IPX/SPX her türlü protokolde uyuþuyoruz seninle, istediðin zaman að yapilandirmamiza Microsoft aðlari için istemci ekleyebiliriz. Biliyorum sen benden oldukça gençsin ama tanýdýðým iyi bir donanýmci var, kendimi senin için 'upgrade'(guncellemek) ettirebilirim. Evleninceye kadar da söz; sana hiç bir þey 'insert'(yuklemek) etmeyeceðim. Evlenmeden önce DR NORTON'(Antivurus)'dan randevu aldým, ikimiz de usulen bir virus taramasindan geçeceðiz. Merak etme hiç bilmediðim lisanssýz software'lerle iliþkim olmadi. Senin icin hardware'i(Donaným) taþ gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim için software(Yazýlým) guzelliði hardware(donaným) güzelliðinden önde gelir. @slý, seninle biz cok dvd'ler seyredeceðiz. Sana evlilik yýldönümünde 24 hýzlý 'rewritable dvd(Yaz/boz DVD)' alýcam. Pembe slotlu(Kart yuvasý) kasamýz, icinde nurtopu gibi hard disklerimiz olacak. Tatillerimizde ikimiz de birer windows gezgini olacaðýz. Daha sonra da ver elini internet. Sana güzel görünmek için öyle çok çalýþacaðým ki, üç hafta sonra karþýna 21 inch plazma ekran gibi çýkacaðým. Ondan sonra istersen beni duvarýna bile asabilirsin. Akþamlarý dizlerinin üzerinde bir laptop gibi yatacaðým. Asla uyku moduna geçmeyeceðim Aslý...
Biz seninle ýþýklarý kapatýp kucaklarýmýzda klavye sabahlara kadar chat edeceðiz. Ancak ilk yillarda senden biraz tasarruflu olmani isteyeceðim, onun için ***een saver, standbye modu vs. anlarsýn ya açýk dikkatli olmaný isteyeceðim. Salonumuzun baþ köþesine babamýn eski 8 MHz 10 megabaytlýk 8088 bilgisayarýný koyacaðým, malum þark köþeleri bana hep çok sýcak gelmiþtir, yanýna da 5,25 lik disketler. O biçim nostalji olacak. Hatta yýlbaþý akþamlarý tetris falan oynayabiliriz. Kendimizi hep geliþtireceðiz, zaman hangi ram'i gerektiriyorsa uygulayacaðýz. Birbirimizden fikir download'unu bir gurur meselesi yapmayacaðýz. Aramizda ayrý gayrý olmayacak, bu aðýn server'i benim demiyeceðiz hiçbir zaman. Herkes birbirinin sörfüne saygi duyacak. Hadi gel, önümüzde paylaþýma açýlmýþ bir hayat var. Seni istemek için Server'ini gönderen o herifin sitesini crack ettim, anasýný da hack edeceðim. Ben geleneklere sadýk kalmak istiyorum þeker Aslý'cýðým. TV kartýný kýz tarafý alýrmýþ. Seni, çeyiz sandýðýndaki emek emek doldurduðun cd-rom'larla bekliyorum. Ben de sana xxx.com dan beþ taþlý bir yüzük sipariþi verdim bile. Nikahýmýzda da 'real player' çalacak... Home page'indekilere de çok selam, her baytýný öpüyorum, CPU'm daima seninle. Not: CPU'umdaki bu ateþi hiç bir fan söndüremez. Eðer 'connection' isteðime 'reply' etmezsen 'partition'umu silip 'boot' uma virüs bulaþtýracaðým.