arkadaþlar fotoyu astým..baþlamýþtýr...fotolarý birazdan atacam..![]()
arkadaþlar fotoyu astým..baþlamýþtýr...fotolarý birazdan atacam..![]()
ya arkadaþlar bu konuyla ilgili bir slayt geçti elime belki burdan esinlenmiþtir bu olay
Dosya bir slayttýr. izlemenizi tavsiye ederim.
www.fdk-tasarim.com/Ferhat/ASKIDA_KAHVE.pps
ýspartada hangi fýrýnlar yapýyor acaba. þaka bir yana da güzel bir uygulama. ama türkiyede suistimal olayý hayli yüksek. biraz titizlik ile yapýlabilir
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
evet güzel bi örnek ama...kahve içmesede bi þey olmaz insan...ordaki insanlarýn ekmek kaygýsý yok..bizim hala sofrasýna temel besin kaynagýmýz olan ekmek girmeyen aileler var..
KAMPANYAMIZ>>> 6 ekmek aliyorsan 7 Ekmek parasi birak firina 1 ekmek askiya ciksin.ihtiyac sahibi olanda askida ki ekmekten yararlansin diyeydi...
FAZLA DEGIL 4 GÜNDE UGRASTIK VE BASARDIK.BIZIM BURDA TEK ISTEDIGIMIZ ALLAH RAZI OLSUN DUASINI ALMAK
ISIMLERIN ÖN PLANA CIKMASININ TEK NEDENI ISE; I$TE BU "ALLAH RAZI OLSUN"u ALMAK ICINDIR
UYKUSUZ KALDIK ;KONUYLA YATTIK KONUYLA KALKTIK
HAKKIMIZ HELAL OLSUN IHTIYAC SAHIBI KARDESLERIMIZE
bu ekmek askiya kampanyamizin olu$umunda bizlere destek olan
ba$ta bizzat i$ini gücünü birakarak ugrasan BORO BORO mehmet kardesime
konumuzun ehemmiyet ve önemini bilmesinden dolayi man$ete ta$iyan ADMINIMIZ MEMET abiye
fikirleri ve buldugu fotografla konumuza katkisi olan DOGAN ESMERAY kardesime
buldugu birbirinden güzel sloganlarla ve bize konunun nrtde yayinlayacagini vadetmesi dolayisiyla bizi daha da ate$lendiren akhenaton SEZER kardesime
fransada olmasina ragmen firinci olmasi ve dogup büyüdügü yerdeki zorluklar icin caba harcayan ZIYA EREN karde$ime
asil fikir sahibi CADDE 27 kardesime(gerektigi kadar ilgi gösterilmemisti konu 1 yil öncenindi)
bir bayan olmasina ragmen ve de nizipli olmamasina ragmen,yasadigi yere bir sosyal güzellik icin cirpinan SECRET GARDEN kardesime
bize uzaktan ate$leyen ve her yazdigimizi okudugunu bildigimiz MÜSLÜM AKPEK abimize
konunun son dakikalarinda lehimize attigi galibiyet golüyle uzatmalara götüren KASIM BÖLER abimize
ve uzatmalarda yine lehimize penalti golünü atarak bizi finallere ta$iyan MEHMET KARAKA$ kardesime
bize yorum yazma zahmetinde bulunan LION VE MAVI SAHIN Kardeslerime
ve de kampanyamiza katilarak yardimci olan firin sahiplerine
sonsuz te$ekkürler ALLAH ONLARDANDA RAZI OLSUN
VE SON SÖZ OLARAK BEN VE ARKADA$LARIM ADINA $UNU DIYEYIM>>>>>>>>>>HER SORUNA KARARLILIKLA GIDILIRSE CÖZÜLMEYECEK SORUN YOKTUR<<<<<<<<
i$te uygulamaya ilk katilan pilot firinlarin ve sahiplerinin resimleri asagidadir
bundan sonra katilcak firinlarinda resmi cekilip atilacaktir
sadece bir kivilcim fakat $u an ASKI bo$tur belki !!!
hadiyin uzaktaysaniz arayin yakinlarinizi
yok nizipteyseniz gidin 2 ekmek parasi birakin hayriniza
Konu sakalli0727 tarafýndan (26.01.09 Saat 01:48 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
suistimal edilmediði takdirde çok yerinde ve güzel bir uygulama oalacaðý kesin...burada iþ duyarlý vatandaþa ve fýrýn sahibine düþüyor.
birkaç pilot fýrýnda baþarýlý olunduðu takdirde ilçe geneline yaygýnlaþtýrýlýr.
Emeði geçenlere Allah mükafatýný verecektir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Bu iþin sonunu getirmeliyiz, gerekirse ben Nizip'e bile gelirim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ellerinize ve emeðinize saðlýk
boro boro kardeþim nizipte þuan hangi fýrýnda baþladý bu uygulama
hep beraber katký saðlayalým
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
boroboro bana fotolari yolladi
arkadaslar simdi resimleri ekliycem biraz müsade firin isimleri görürsünüz
uzakta olanlar fotolari gördükten sonra akrabalarinna aratip destek verdirtsinler
yada bu güzel uygulama ya dahada yardimci olmak icin
firincilarin ismine uzaktan para havale edilebilir
aylik olarak askiya ekmek cikarttirilabilinir
Konu sakalli0727 tarafýndan (22.01.09 Saat 10:32 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
hancýlar unlu mamüleri ...merkezi yerde..adliyenýn yanýnda..camýna resim astýmyarýnda yazýyý asacam..tlf : 0 342 518 3429.. sadettin kýlýçaslan abimiz sagolsun..büyük sorumluluk ve yorucu bi görev yükledik onada..tþk ediyorum onada..arkadaþlar fotolar geliyor..ben beceremediðim için sakkallý arkadaþým sagolsun yukleyecek.ben yolladým ona fotolarý..sadettin beyin cebi 0542 652 01 03 ..en azýndan bi tþk etmeliyiz bence...
Konu boroboro tarafýndan (21.01.09 Saat 16:47 ) deðiþtirilmiþtir.
Hadi gençler fýrýncý kardeþlerimizin desteðiyle bir yardým kampanyasý baþarýlmak üzere, hepinizi kutluyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE