neden yakýþmýyor gerçekler ortaya çýknca mý uslup yakýþmöýyor bu bir gerçek ilþinize gelmiyince hemen öle olur saten...
neden yakýþmýyor gerçekler ortaya çýknca mý uslup yakýþmöýyor bu bir gerçek ilþinize gelmiyince hemen öle olur saten...
Hayri Murat Bakýrcý
cadde 27 kardeþim bizde eleþtiri yapýyoruz dikkat edersen ama kalp kýrmadan siyaset konuþmadan
bunun için dedim...
ama sen yine döktürmiþsin hesabýna gelmiyor falan da filan...
eðer ki hesabýma gelmemiþ olsaydý ben þahsým adýna bu ve benzer knularý eksiklikleri buraya yazmam çünkü eleþtiri konusunun açýlmamasýna özen gösteriririm.
bu yüzden eleþtiri yaparken usluba dikkat ederek yazmak lazým dedim... ama sen taraflý olduðunu belirterek eleþtiriyi aðýrlaþtýrýyorsun...
bizim amacýmýz nizip siyasetçilerin arkasýnda koþmak deðil...
bu konuyu açarak neyi kastetmeye çalýþýyorsun. direk baþlýk yazýp konuya balýklamasýna dalmýþsýn. þimdi girenler bu ne demeye çalýþýyor diyordur benim olduðum gibi.
gerçekler ortaya çýkýnca diyorsun da ne gerçekleri acaba merak ettim. bir insan söylediði lafýn arkasýnda olmalý ve söylediðini de ýspatlamalý yoksa laftan öteye geçemez.
hayret nedense her seçim dönemi insanlara biþeyler oluyor
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
evet bende biþi anlamadým bu konudan valla![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bu konu neden açýldý hiçbirþey anlamadým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bu konu silinmeli :P
kimse bisey anlamiyor:P
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Silinmesin konuyu açan açýklasýn da anlayalým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
konunun aslý þu.
baþlýk yazýsý baþka bir konuda kullanýldýgý için o konu degiþmesin diye buraya taþýndý ve tartýþma burada devam ettirilmek istendi.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Ne alakasý var bea abi!
Tabelalar asýldý denildi sitede her kes tebrik etti bende bir gün gece seyir tepesinden gelirken tabela dikkatimi çekti hala eski tabela.
Bende yazdým kimi kandýrýyorsunuz diye
Arkadaþ uslup yakýþmýyr dedi bende iþinize gelmiyince mi diye sordum...
Ayrýca konuyu ben açmadým sadece konu daðýlmasýn diye benim en son yazdýðým mesaj'dan konu haline gelmiþ durumda...
Hayri Murat Bakýrcý
cadde 27 ben sana izah ettim yukarýda neden usluba dikkat etmeliyiz diye ama sen habire sanki biz burda iktidar yanlýsý propaganda yapýyormuþuz gibi lanse ediyorsun...
sadece bir tane tabele deðiþmiþ ben sonradan diðerlerini gördüm onlar deðiþmemiþ...
ve bunu da usluba dikkat ederek tekrardan yazmýþým ama eleþtiri mahiyetinde deðil...
bu konuya binaen tabela tarhan abiminde ifade ettðii gibi açýklama aþaðýda...
yukarýdaki bilgiler ýþýðýnda senin sadece muhalefet yapmak için yazdýðýný diðer bilgileri okumadýðýnýda görüyorum bu nedenle senin buraya sadece ortalýðý karýþtýrmak için geldiðin belli oluyor gayen nizip deðilde baþka þeyler olduðu anlaþýlmakta...
bunun için bi dahaki yazýlarýnda konunun tamamýný okuyarak düzgün bir uslupla sitemize yazý yaz...
konunu acýklamasý bir yarýþamý var yada bizim haberimiz mi yok
allah allah anlamým ama neyse..
ziya kardeþ arkadaþ çamur at izi kalsýn diye siteye girip kökten hepimiz bir siyasi akýma baðlýymýþýz gibi gösteriyo ve herkesin içinde sadece muhalefet olmak için muhalefet oluyor... ben þahsým adýna þahsýma çamur atýlmasýný sevmem bunun için ne biliyosam yazarým...
bide arkadaþ muhalefet olsun olmasýn demiyoruz ama uslubuna dikkat etsin diyoruz sadece...
sevgili kardeþim ben son zamanlar nizip.com sitesinde kalp kýrma yarýþý oldugu kanaaitindeyim nedense bazý arkadaþlar ne demek istedigini ve ne yazacak bile bilmeden balýklama atlýyor nedense. kendilerini böyle haklýlýga cýkarýyorlar ben her zaman þu bilirim ve yazarým yýkýcý degilk yapýcý olalým yeterki gönüllerimiz bir olsun, galiba bazýlarý siteyi siyasi amaclý olarak biliyorlar ama kendilerine biliyoki öyle degil burda lafým sadece konuyu acan cadde kardeþime degil genel olarak yazýyorum saygýlarýmla