zeugmadan tarafa açýlmasý bencede mantýklý ya varya buradki karddeþlerimiz çok iyiler bu siteyi ço k sevdim
zeugmadan tarafa açýlmasý bencede mantýklý ya varya buradki karddeþlerimiz çok iyiler bu siteyi ço k sevdim
Uzun zamandýr Nizipten ayrýyým.Nizip çayýnýn öbür yakasýnda yapýlaþma var mý acaba? merak ediyorum.bir ara sanki buralarada açýlým vardý....
Daha dün sana tepeden baktým ey aziz Nizip
ramazan abi Nizipin belk?z taraf?na do?ru aç?lirsa iyi olur
Biraz da karkamýþ tarafýna ilerlesin, oradaki topraklarda deðerlensin. ve oradaki insanlarýn da yüzü gülsün. Memleketin bir tarafý geliþiyorken bir tarafý unutmayalým.
alýntý:
"quote" murat__27 demiþki:
ramazan abi Nizipin belkiz tarafina dogru açilirsa iyi olur
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
arkadaþlar meraba ben bu forumda yeniyim bence en iyisi zeugma tarafýna geliþmesi hem bölge yapýsý hem de turizmin geliþmesi bakýmýndan en mantýklýsý zeugma tarafýdýr
Arkadaþlar,
Þehrin Zeugma tarafýna açýlmasý teknik mantýksýzlýklar içeriyor. Hükümet konaðýnýn yukarýsýnda kalan konutlarýn þu anda kanalizasyon sorunu vardýr. Su, eþyanýn tabiatýna uygun biçimde aþaðý doðru gitmek ister. Ancak hükümet konaðýnýn üst kýsmýndan ileride kanalizasyon aþaðý gidemediði için kompresörlerle Nizip çayý istikametine pompalanmaktadýr. Eðer bu yönde zeugma istikametine ilerlenirse kanalizasyonu baraja ya da fýrata baðlamak gerekir ki, bu da sanýyorum kanunen mümkün deðil, üstelik baraj havzasýna zarar verir.
Saygýlar
Bence Nizip bir yerlere açýlmasýn. Bu þekilde açýlýrsa boðulur ne yazýkki. Bu büyüklükte kalmasý kafi.
Daha güzel yarinlar için elele verelim
Free27 bazen seni anlamakta güçlük çekiyorum,
anlaýðým kadarýyla espride yapmýyorsun,
Peki boðulmamasý için ne þekilde açýlsýn bizlere izah edermisin
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
NÝZÝP ZATEN BÝRECÝK YÖNÜNE DOÐRU AÇILIYOR GÜZEL DE OLUYOR.AMA DÝÐER TARAFLARI DA UNUTMAMAK GEREKÝR.BÝRECÝK TARAFINA GÝDÝNCE ÇOK GÜZEL YAPILAR VAR.AYNI DURUM MALESEF BAÞKA YERLERDE YOK.NÝZÝPÝN HER YÖNÜ ORANTILI ÞEKÝLDE GELÝÞSE ÝYÝ OLUR KANAATÝNDEYÝM.
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
bence bu konu saklý kalsa daha iyi olur...çünkü bilindiði üzere bir yerin imara açýlmasý demek ordaki kýraç topraklarýn maddi deðeri normalden5-6 kat daha fazla artmasý demektir... buda Nizipte bazý para babalarýnýn önceden haber alýp halkýn topraklarýna daha cüzi miktara sahip olmasýna yol açar diye düþünüyorum...saygýlar
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
arkadaþlar nizp;in akçakente doðru büyümesi demek Nizip,imizin geliþmesi demek bazý arkadaþlar barak yönünü tarif etmiþler o yön çok mantýksýzdýr neden derseniz çünkü o yöne dogru zamanla ek sanayii sitesi kurulacaðý için çok düzensiz olur bence yinede en mantýklýsý akçakent yönüdür teþekürler
tarýma elveriþli topraklarda olmasýnda ! hangi istikamete olursa olsun
ARKADAÞLAR BENDE NACÝZANE FÝKRÝMÝ BURADA BELÝRTMEK ÝSTERÝM.BENCE NÝZÝP
ZEUGMA YÖNÜNE GÝTMELÝDÝR.TURÝZM AÇISINDAN ÖNEMLÝ .
NÝZÝPLÝ OLMAK BÝR AYRICALIKTIR.....