yarin basliyor aarkadaslar
aksam 9 da son rutu$lar verilcek ya da 10 da
yarin basliyor aarkadaslar
aksam 9 da son rutu$lar verilcek ya da 10 da
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Ben gariban bi öðrebnciyimtabi bu iþin þakasý
Tabi o yazýlarý bi görüm hemen foto çekip nizip.coma atýcamm
Ayrýca çiðköfte partileinde umarým askýdan ekmek almazlar ilk ekemk oraya gitmesiNtabi buda þaka
Umarým halkýmzý yeteri ilgiyi gösterir yüzümüzü kara çýkarmaz...
Hayri Murat Bakýrcý
yok firincilara biz cigköftecilerin fotosunu vercegiz
bunlar gelirse yol verin diye))
yok yok o abilerinde gönülleri bizimle
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
arkadaþlar hancýlar unlu mamülleri sahini sadettin kýlýçaslan abimiz le görüþtüm..çok memnun oldu..daha önce askýda ekmek uygulmasýný kendi çapýnda yaptýgýný..fakat suistimal ler oldugu için býraktýgýný.kendi tanýdýgý ihtýyac sahibi insanlara gücünün yettiði kadar bu uygulamayý yaptýgýný söyledi..tek korkusunun suistimal olabilecegini söyledi..ben bizim de destek olmak istediðimizi..kendisinin bildiði ihtiyaç sahibi insanlara verebileceðini söyledim..kendisine çok büyük bi mabal yüklediðimizi ama..ihtýyac sahibleri insanlarýn faydalanmasý içinbunun olabilecegini söyledi...yarýn öglen asacam fotoyu..detaylarý konusalým...hancýlar unlu mamüleri tlf 0342 518 34 29 sadettin kýlýçaslan
ok tamam kardes
o dedigimiz yerlerede git ok
sagolasin ben yarin ararim tessekür ederim sadettin kilicaslana
tanidklarida oraya yönlendirelim oraya para biraksinlar
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Hadi biraz çaba gösterin, merakla bekliyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
burayý tercihdeký sebep yanlýþ anlasýlmasýn..merkezi yer olmasý...diðer iþyerlerý ýle görüþmeler yapacagýz..
mslüm abi hallettik gibi abi
allahin izniyle yarina okey olay
sende tanidikalrini ararsin abi
ismi gecen firinlara senin adina 3 5 ekmek parasi birakirlar
uzaktan ancak bunu yapabiliriz
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
herkes 1 er ekmek býraksa kimse aç kalmaz...çok bi þey deðil aslýnda yapýlmasý gereken..netice de ekmek temel besin kaynagý...bunuda bulmak bence tüm insanlarýn hakký..2009 yýlýnda ýnsanlar hala evýne ekmek götüremýyorsa...bundan hepimiz utanç duymalýyýz....
arkadaslar
konu insallah hallolmustur
aksam 9 yada 10 da son rutuslar verilcek ve yarin öglene siteye atilcaktir
yapilan uygulamayi herkes görcektir insaalah
birazdan 9 10 gibi canli yayinda bulusalim konuyla ilgilenenler
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
arkadaþlar biliyorsunuz biz hazýrýz. elimizden gelenin fazlasýný yapmaya çalýþacaðýz inþallah. malumunuz düðün hazýrlýklarým devam ediyor, günün 16 saati doluyum ama bize düþen neyse söyleyin. haber iþini ben osman beyle konuþurum bikaç gün içinde yaparýz.
Bir Garip Yolcuyum iþte....
akhenaton yarýn öðlen ben ugrayým nrt ye istersen..bi konusyaým osman abi ile..