Konusunu açmak benden
tanýtmak kendinden
yorumlar sizden.
Konusunu açmak benden
tanýtmak kendinden
yorumlar sizden.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Kurban bayramýndaki çið köfte toplantýsýnda þahsen tanýþtým, daha önceden sitedeki üyeliðinden tanýyorumdum Mahmut abinin saðlam prensipleri ile yetiþmiþ, davasýnda sonuna kadar gidebilecek saðlam milliyetçi bir kardeþimiz. Ýnþaallah ilerleyen zamanlarda kendisini kararlý davranýþlarýndan dolayý memleket yönetiminde görürüz.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Kendisini Mehmet Karakaþla tanýdýk Mehmet gibi tanýyamasakda sözde deðil özde Türk ve Müslüman.
Zeynel'i 1997 yýlýndan beri tanýrým.Ticaret lisesinde beraberdik.Kasým abinin dediði kararlýdýr,savunduðu düþünceler deðiþmez.Bir çok yönümüz ortaktýrKýzlarýmýzýn ismi bile ayný; Gökçen.Ýnþallah ileride siyasette baþarýlý olur.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Zeynel Abidin KÜÇÜK
1982 Nizip doðumluyum. Nizip Cumhuriyet ilkokulu, Ýstanbul/ Küçükçekmece orta okulu, Nizip Ticaret Meslek Lisesi mezunuyum. 8 yýldýr yalnýzlarýn þehri Ýstanbul da ikamet ediyorum. Muhasebecilik yapýyorum. 2004 yýlýnda evlendim. 9 aylýk Gökçen adýnda bir kýzým var. Türk - Ýslüm Ülküsüyle yetiþtim. Tek idealim büyüklerimizin bizlere emanet ettiði Türkiye Cumhuriyeti Devletini gelecekteki kuþaklara baðýmsýz bir Devlet teslim etmek.
Konu zeynel1982 tarafýndan (20.01.09 Saat 16:19 ) deðiþtirilmiþtir.
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Ýdealleri olan insanlar kýymete deðr insanlardýr eðer ki tüm zorluklara raðmen davalarýný ve inandýklarý deðrleri savunuyorlarsa bu insan saygýye fazlasý ile deðerdir
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER