mesleðim grafikerlik lakin þu aralar ilçemizde bi matbaada çalýþýyorum matbaa medya reklam ve tanýtým üzerine himzet veriyoruz
bi ara gelip oturmuþtunuz beþ dakilalýðýna
mesleðim grafikerlik lakin þu aralar ilçemizde bi matbaada çalýþýyorum matbaa medya reklam ve tanýtým üzerine himzet veriyoruz
bi ara gelip oturmuþtunuz beþ dakilalýðýna
Sevgili Akhe.... Yaav gardaþým ben ismini söyleyemiym. Sen o ismi kullanýysýn. Bu bilem böyük hüner. Nrt'nin gülü desek mi acaba? Ne de olsa haftada bir gün çiçeklerle uðraþýyor. Dostum seninle bir araya gelmeyi çok isterim gerçekten. Yeri ve zamaný belirleyelim ve en kýsa zamanda yüzyüze görüþelim Sezerciiim.
NOT: Kestane kebap acele cevap!
akhe abi bak ne kadar cok sevenin var![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
müslüm abi bir konu açmýþtý nrt uydudan neden izlenmyor diye bende müslüm abinn konusuna nrt radyo ile baþýmdan geçen bir olayý yazmýþtým hiç bir ard niyet gözetmeden.
meðer olayý yaþadýðým dj arkadaþ bizim sezer kardeþmiþ![]()
benim yorumumu okuduktan sonra saolsun bir bilðilendirme yazýsý yazmýþ ve benim göynümü almýþtý![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Kadife sesliNrt spikeri.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Kalpten gelen bir sevgi..
ve ben seni bir yerden tanýyorumla baþlayan dostluk gönüldaþ...
Bu kadar övgüyü gerçekten hak eden deðerli bir insan.
Ýnþaallah sitede üyeleride 1 Þubat ta yapýlacak düðününde seni yalnýz býrakmazlar.
Maddi ve manevi desteklerini senden esirgemezler inþallah...
Abi düðün davetiyeni atsana siteye...
bu kadar iltifatý haketmediðimi biliyorum, bu yazdýklarýnýzý dua olarak kabul ediyorum ve inþallah dediðiniz gibi biri olurum.
bu arada ''Bir Güneþ''kardeþim þimdi düðün mevzuu nerden çýktý? eski üyelerdensin galiba![]()
Bir Garip Yolcuyum iþte....
Sezer geçen gün sana mesaj atmýþ bir þarký istemiþtim ama çalmadýn, bu akþam yine isteyeceðim çalmazsan NRT yi sana dar ederim haberin olsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Abi çaldým bence yaa... dinlememiþsindir yada ben unutmuþumdur
bu akþam yolla abi, 2 tane birden çalayým sana
cahildim dünyanýn rengine kandým Neþet ertaþtan olmasý lazým. Dinliyorum þu an.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kendisi gökde parlayan bir yýldýz misali neyse uzatmayalýmda iyi bir insandýr ...
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Ýnanki þimdi kýrdýn abi beni. Bizler birbirimizi menfaat için sevmiyoruz ki.
Seni karþýlýksýz, çýkarsýz, þartsýz seviyoruz abicim
bu akþam lütfen mesaj gönder abi, affettirelim kendimizi.