Bu kadar milletvekili var g.antep'in nizip'in neden yaptýramýyorlar bu üst geçiti biz onlarý oraya oturmalarý için göndermedik ben hep takip ediyorum tbbm sitesini bizim vekil daha bir önerge bile sormamýþ nedense??????
Bu kadar milletvekili var g.antep'in nizip'in neden yaptýramýyorlar bu üst geçiti biz onlarý oraya oturmalarý için göndermedik ben hep takip ediyorum tbbm sitesini bizim vekil daha bir önerge bile sormamýþ nedense??????
uzun zaman oldu nizip ten ayrýlalý ,bu kavþak nerde bilmiyor,fotograflarý görünce üzüldüm,trafik kurallarýna uyulmadýðýný zan ediyorum,eðer cok yogunsa bu kavþak buraya bat-cýk yapýlmasýnda fayda var ,böylece herkes yolunda gider trafik de aksamaz bu kötü görüntüler ortadan kalkmýþ olur,il özel idaresi,karayollarý veya belediye ye bu kurumlardan birisinin acilen ilgilenmesi lazým yoksa bu tür olaylarý malasef yaþanýr,saðlýcakla kalýn ,,,,,
Arkadaþlar hep söylenmiþtir. Meydana gelen kazalarýn %95 insan hatasýndan kaynaklanýr. Burdaki kural tanýmamazlýk ve dikkatsizlik en büyük neden olsa da düzenleme bir an önce yapýlmaldýr. Geçenlerde otabanda çalýþan bir yetkiliden aldýðým bilgi doðrultusunda Nizip-Þ.Urfa otaban yolu tamamlandýgýnda burdaki düzenleme çalýþmalarýna baþlayacaklarýný ifade etii.
Ýnþallah tez zamanda yapýlýr.
Trafik kazalarýn en birinci sorumlularý sürcüler.
Bütün suç ev sahibinin dersiniz yanýlýrýz tabiki karayollarýnýn suçlarýda var ama sürücü hatalarýnda bu deve de kulak kalýyor.
Hatalý kavþaklardan biride bu olmalý
kazalarýn yüzde 90 ý sürücü hatasýndan kaynaklanýyor dikkatsiz ve tedbirsiz araç kullanýlýyor yol kusuruda vardýr tabi yetkililer göreve lütfen
suclu sürücüler olsalar bile
kimsenin cani yapilacak kavsaktan ucuz olamaz
benim hayatim daha ucuz diyen söylesin
hic kimse kendi canini verecegini bilse öyle hata yaparmi ?
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
yahu bu kavþaðýn yapýlmasý için daha kaç can verilmesi lazým eyy yetkili þahýslar
Ben ileri sürüþ eðitimleri veriyorum, kavþaklar ne kadar suçluysa sürücülerde o kadar suçlu, herkesin tecrübesi yeterli deðil kara yollarý veya belediyeler yollarý düzenlerken en acemi sürücüye göre düzenlemelidir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
devlet kavþaðý yaparsa sürücülerde uymak zorunda kalýr. otoban urfaya baðlanacak yakýnda baðlanýrsa trafik yoðunluðu azalýr deyipte küçük hesaplar yapmamak lazým. allah esirgesin o kazalarda biri yakýnýmýzda olabilirdi, olabilir'de??? kavþaðýn ismi ölüm kavþaðý olarak lanse edilmeye baþladý kayýtsýz kalmayalým.
þöferlere tek tek kursmu verelem yoksa geçitimi yapalým ;__?
ya hep ya hiç
11.02.08, 14:35
E90 karayolu otoban ayrýmýna yonca þeklinde ve Dutlu kavþaðýna üst geçiþ olacak þekilde kavþaklar yapýlmasý projesi baþlatýldý kabul edildi. Ödenek ise otoban maliyetine arttýrým yapýlmasýyla karþýlandý. Yani bu iþi kýsa zaman içerisinde çözümleneceði Gaziantep milletvekili Mehmet SARI tarafýndan bildirildi.
Bu haberi sayýn Adminin siteye yazma tarihinin üzerinden yaklaþýk bir yýl geçmesine raðmen, bu konuda þimdiye kadar hiç bir adým atýlmamasý gerçekten üzücü bir olay, Halbuki otobanýn daha yapýlmasý sýrasýnda herkes buradaki tehlikeyi dile getirmiþti. Buranýn daha erken yapýlmasý için illaki Allah korusun çok daha büyük kazalar mý? olmalý...Yeteri kadar masum insan ölmedi mi?
Konu fenomen tarafýndan (21.01.09 Saat 07:31 ) deðiþtirilmiþtir.
hta insanlarda yada yollarda sonuçta bu kazalar oluyor böyle kazalarda ben bir çok yakýnýmý ve arkadaþýmý kayýp ettim yol nekadarýda kötü olsa insanlar o yola göre kendisini ayarlamalý ne kadarýda uðraþýlsa niziptede türkiyenin diðer illerindede yollar genelde berbat durumda ankaranýn göbeðinde dahi berbat denilecek derecede kötü yollar var
Kaza olaylarýný genel olarak düþünecek olursak tabiki insan faktörü önemli rol oynuyor. Ancak, bizim bahsettiðimiz kavþakta üst geçit olmamasý ve yapýlmamasý en büyük etken olduðu bir gerçektir.
Diyelim Nizip otoban kavþaðýna döner kavþak yapýldý,bir daha burada kaza olmayaçak mý,ben bu iþin içinde biri olarak,malesef Türkiye'deki trafik kazalarýnýn %90'ý sürücü natasý,% 10 da araçlarýn tekni bakýmsýzlýðý ve yollar,demeki bizler trafik kurallarýna eksiksiz olarak uyarsak Türkiye'deki trafik kazalarý % 90 azalacaðý kanatindeyim,saygýlarýmla;