Bu konuyu daha önce adminle paylaþtým. Mehmet abi kendisinin iþi olduðunu gidemeyecegini söyledi. Yeterli sayýda gitmek isteyen olursa 18 Martta Nizipcom olarak Çanakkaleye gidip þehitlerimizi analaým.
Ne dersiniz?
Bu konuyu daha önce adminle paylaþtým. Mehmet abi kendisinin iþi olduðunu gidemeyecegini söyledi. Yeterli sayýda gitmek isteyen olursa 18 Martta Nizipcom olarak Çanakkaleye gidip þehitlerimizi analaým.
Ne dersiniz?
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Bu tür organizasyonlardan pek anlamam.Daha önce nizipcom'un yaptýðý geziler vardý.Bu konuda tecrübeli olan arkadaþlarýmýz fikir versin bize.Bizde yeterli sayý olursa hep beraber gideriz.
Hüseyin Nihal ATSIZ
Ben kafadan gelirim, listeye yazýn ama tavsiyem 18 martta gidilmesin çok kalabalýk oluyor tadý çýkmýyor, birde 18 martta yapýlan etkinliklere siyasi partiler sahiplenmeye çalýþýyor buda beni rahatsýz ediyor, sanki o parti toplamýþ bu insanlarý gibi propoganda yapýyorlar, biz 2 kere terkettik orayý bu yüzden.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Abi ben daha önce hiç gitmedim.O zaman ya 18 Mart'tan önce yada sonra gidelim.Bir tarih belirleyip b münibüsle gidelim.
Hüseyin Nihal ATSIZ
21 Martta gidelim o zaman C.Tesi gününe denk geliyor.
Hüseyin Nihal ATSIZ
Güzel bir düþünce deðerlendirmek lazým bence bunu seçimden sonra yapmak en mantýklýsý o zaman katýlým biraz daha artabilir ben gelirmiyim bilmiyorum daha uzun bir süre var gidecek olanlar son anda vazgeçebiliyor onun için saðlam yapmak lazým bu iþi organizasyon zor bir iþ...
Müslüm abi ben ve ferhat gidiyoruz.Diðer üyelerden cevap bekliyoruz...
Hüseyin Nihal ATSIZ
Kararlýsýn o zaman olur bu iþ inþ.
Bir münibüs tutarýz önünede Nizipcom yazýlý bir afiþ.Geze geze gideriz![]()
Hüseyin Nihal ATSIZ
çanakkale gerçekten görülmesi gereken yerlerden biridir. ben geçen sene gittim. sanýrým 18 martta gitmiþtim. ne kadar kalabalýktý. artýk kilometrelerçe otobüs kuyruðu oluþmuþtu ne yazýk ki 3-4 km çanakkale þehitliðine kadar yürümek zorunda kaldýk. güzezl fikir ama 18 martta olmasýn bence.
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Mahmutda benimle ayný fikirde.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE