Tamamen siyasi!!!
Gidin gezin hangi genç nizip'den memnun hepsi harfta sonu GAZÝANTEP'e gidiyor.
Bide bunu haber yapýn yapýnda görünnn...
Tamamen siyasi!!!
Gidin gezin hangi genç nizip'den memnun hepsi harfta sonu GAZÝANTEP'e gidiyor.
Bide bunu haber yapýn yapýnda görünnn...
Hayri Murat Bakýrcý
Hýmm belediyenin bir görevi de gençleri haftasonu nizipte tutmakmýþ!!!
Kardeþ kusura bakma ama sende siyasi yazmýþsýn bi kere konu ile alagasý nedir?
Faliyet olmazsa gençler nizip'de kalmaz
Kalanda kahve köþelerinde önce sigara sonra içki v.s gibi zararlý madde alýþýp ondan sonra nizip neden güvenli deðil diye sorarsýnýz bu haber bu kadar zamandýr neden yapýlmadý seçim yaklaþýyor ondan mý?
Ne yaptýnýz bu gençlik için hýýýý?
Hayri Murat Bakýrcý
Konu ile alakasý olmayan mesajlar yazmak yerine, ayrý baþlýk açmayý tercih edin. Forum kalitesini korumaya özen gösterelim
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
cadde ben biliyorum niye antepe gittiklerini
gitsinlerde...
gidenlerin gittigi yeride tahmin ediyorum
bo$ver bence
dediginiz gibi nizipte sosyal faaliyet yok
ama
sinema acildi i$ yapamadi kapandi
tiyatro yapiliyor,ama kac kisi gidiyor
bizim nizip insani bi yerde görünmek istemez cünkü laf cikar diye
antepe gider
belediyenin sucu yok bu konu da
hem yazilarda yalan degil yani dogruyu yazmislar
ne yani secim zamani diye yaptiklarini anlatmayacaklarmi
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
nizipte gnçlere yönelik pek fazla aktivite olmadýgý dogru ama bana göre þu an gençlerin en büyük sorunu iþsizlik. önce belirli yatýrýmlar yapýlmalý iþ sahalarý kurulmalýki gençler belirli bir yaþa geldikten sonra nizipi terk etmek zorunda kalmamalý.
dýþarýda okuyan bir ögrenci okul bttikten sonra bir daha nizipe dönmüyor daha doðrusu dönemiyor çünkü yeterli iþ kontenjaný yok.
belki ana babalarý onlarý kendi topraklarýna hizmet etsin kendi halký için çalýþsýn die okutuyor ama ne yazýkki okul bittikten sonra öyle bir þey herkese kýsmet olmuyor.
okuyaman meslek sahibi olamayan gençler akþama kadar kahve köþelerinde o yüzden nizipte en iyi iþi kahvehaneler yapýyor.
gençler artýk evlenmeye korkuyor iþ bulamam aileme bakamam diye bazýlarýda evlendikten sonra çoluk çocugunu nizpte býrakýp gurbete çalýþmaya çýkýyor..
þimdi gelelim nizipte belediyemizin gençler için neler yapabilecegine..
yüz bin kiþilil küçümsenmeycek bir nufusa sahibiz il olmayý istiyoruz ama ilçemizde hala bir kültür merkezimiz bile yok.
stadýn yerinin deðiþeceðini duymuþtum oraya içinde sinema salonu, tiyatro salonu kitap, resim serðilerinin yapýlabilecegi, konferans salonu vs olan güzel bir kültür merkezi yapýlablir.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
belediyenin halkýn nereye gidip gitmicegi konusunda ne yapmasý lazým þu 5yýlda nizip kendine geldi ayrýca herkes gezip görmekte özgür arkadasým
arkaslar herþeyin bir anda mükemmel olabýlmesi için bir sihirli degneye ihtiyacýmýz var.oda bizim için zaman.bu zamana kadar olmasý gereken þeyler þu 5yýl içinde yapýldý
sinema acildi i$ yapamadi kapandi
tiyatro yapiliyor,ama kac kisi gidiyor
bizim nizip insani bi yerde görünmek istemez cünkü laf cikar diye
antepe gider
sakallý neden böyle peki sinemaya yada tiyatroya gitmek ayýpmý??laf cýksa ne olur kötü biþi deðilki burdaki insanlar neden böyle düsünüyolar bence baskalarýnýn düsünceleri önemli olmamalý senin dediklerinin dogru olduðunu nerden anladým biliyomusun burda bi komsu var arada ziyaretime gelir bana dediki dýsarda yemek yemeyiz neden dedim laf olur dedi hakkaten ilginç geldi bu sözleri.. ikincisi konuyu acan arkadas demiþki nizipte gecnler barýnamýyo ama ben forumda olsun reelde olsun buranýn insaný kadar memleketine düskün ve asýk kimse görmedim okadar memleket gezdim...
ama cadde de haklý tabi kendince sosyal faaliyetler artýrýlsa elbetteki gencler için daha iyi olacak gençler gercekten gencliðini yasamalý diye düsünüyorum çünki giden seneler geri gelmiyo ve ozamaný en iyi sekilde degerlendirmek ister insan sinema yapýlmalý tiyatro olmalý
bilmiyorum halk egitimde veriliyomu suan ama enstrüman dersleri verilebilir mesela keman yada gitar gibi...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bundan 30-40 sene önce.Niþanlýlarýyla Sinemaya gidenlerin sayýsý baya fazlamýþ.Bu kadar zaman geçmesine raðmen neden geriye gidiyoruz.Bu konuda düþünülmesi lazým.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Nizip nasýl olduysa tutucu bir toplum haline gelmiþ, genç bir kýzla bir erkeði yan yana görmek neredeyse imkansýz, bunun sebebi bence mahalle baskýsý dedikleri þey, böyle oluncada gençler Gaziantep'te buluþup orada geziyorlar yada sosyalleþiyorlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Gençler G.Antepe gidiyor neden? Nizipte kýz koz o kadar çok deðil orda rahat rahat gezecekler bakacaklar.
Ama Nizipte öyle rahat deðiller bunlar herkes için geçerli deðil tabi ki...
Sosyal faaliyet yapýyoruz kim geliyor,Tiyatro yapýyoruz kim geliyor
kimse gelmeyince organizatörler ne yapsýn.
2007 de Semerkand gecesi yaptýk paralýydý salon alt üst hýnca hýnc doluydu
2008 de ücretsiz yaptýk salonu dolduramadýk.
Aðaç dikmeye gittik taþbaþa sabah topladýðýmýz kiþi sayýsý 45-50 öðlen kebap vardý o saatte ki kiþi sayýsý yaklaþýk 100-150
ben kimi eleþtiriyorum bilmiyorum aslýnda kendimi eleþtiriyorum ben kendim için Nizip için ne yaptým da bunlarý sorguluyorum?
![]()
Nizipte dini bir gece düzenle bak nasýl izdiham oluyor, tiyatro düzenlersen kimse gitmez çünkü günah derler, gidenlerede tuhaf tuhaf bakarlar, iþte benim uzun zamandýr anlatmak istediklerimden sadece biri, belkide farkýnda olmadan bir çýkmazýn içine sürükleniyoruz, ben bundan 40-50 sene önceki Nizip resimlerine bakýyorum herkes modern, kýlýk kýyafetler davranýþlar herþey modern ama þimdi bakýyorum herþey o kadar deðiþmiþki din adýna yapýlmayan þey kalmamýþ.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Laf kalabalýðýyla iþtikal bir þey vede havanda su dövme gibi.konuya iliþkin kimin bir araþtýrmasý var,hangi sosyolojik yada ekonomik verilerle konuþuyoruz.bunun için en azýndan bir anket ,bir söyleþi,bir araþtýra olmalýki konuya dayanak teþkil etmeli.iþ için,okumak için,seyahat için bir yerlere gitmek arzu edilen hususlardýr.insanlarý bulunduklarý mekanlarda tutmanýn bir anlamý yararý yada gereði ne olabilirki.Ýnsanlarýn kabuðunu kýrmasý,yaþamsal anlamda daha iyisini bulma çabasý içerisinde olmasý güzel bir olaydýr diye düþünüyorum.Tartýþma konusunun endiþe verici bir boyutu yoktur.