konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
engin görüsleriyle siteye renk katan herzaman yardýma hazýr herkese abilik yapacak biri bence haksýzlýk oldugunu düsündügü an susmayacak kadarda acýk yürekli
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
müslümakpek ile kýran kýrana tartýþtýk ama tartýþmalarýmýz ve fikir ayrýlýklarýmýz bizi birbirimizden hiç soðutmadý, iyi yürekli üyelerden birtanesidir. bana evini kiralayacaktý ama anlaþamadýk o ayrý tabi![]()
Bir Garip Yolcuyum iþte....
evettt gelelim sitenin en taninmasi zor insanina
yok yok $ahsen degil siyasi düsünce olarak en anlasilmazidir
ben uzun süre sitede yoktum sonra geldigimde müslüm abinin yazdigi bir yazisini gördüm
dedim tamam tam bir kominist
sonra baska yazisini gördüm
dedim yanilmisim ,bu adam yasar nuri öztürk tarzinda bir dindar
sonra yine beni sasirtmaya devam etti
her konusunda bir baska sekille karsima cikiyordu
dedim olum hakan bunu anlamak zor en iyisi siyasi düsüncesini bosver de esas düsüncesione bak
esas düsüncesi insan faktörünün en güzel sekilde yasamasi adina ve bos hurafelere kanmasin diye yaptigi cirpinislari gördüm
hayatinizda cikacak en büyük soru isaretidir müslüm akpek
bana kalirsa hic anlamaya calismayin cünkü anlasilmaz
siz onun insan sevgisine ve asil hak sevgisine bakin yeter
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bazý konularda fikir ayrýlýgým oluyor ama yýne her konuya yorup yaptýgýndan dolayý kutluyorum
50 yaþýnda olmasýna ragmen gencliginden hýz kesmemiþ )))) birisidir macere tutkunlugundan ve sempatik görüþlü
birisi oldugundan yinede seviyoruz saygýlarýmla
müslüm abiyi gerçekten çok seviyorum birgün muhakkak yanýna çay içmeye gidicem..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
müslüm akpek mi,o da kim kardeþimmm?
ben onu,o da beni iyi bilir...
Ölü konularý dirilten adamSorgulayan biri.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Hepinize sonsuz teþekkür ederim, hakkýmdaki yorumlarýnýz ve düþünceleriniz beni sevindirdi, siyasi görüþüm aslýnda þu andaki olmasý gereken Dünya görüþü, nedir bu, üstün ýrk yok, üstün insan yok, madi güç hikaye, siyasi güç gelip geçici, para dünya malý dünyada kalýr, din insanlarý uyuþturan kaderci yapan bir görüþ,Allah inanmayanýn çok akýlsýz olduðu bir yaradan, AKP siyasi bir güç ama kontrolsüz güç, ben aslýnda anlaþýlmasý mümkün bir insaným ama anlamak isteyene.
Ýþte bütün bu sebeplerden þu andaki meclis benim meclisim deðil,beni temsil edemiyor, ne zaman milletvekilliði meslek olmaktan çýkar iþte o zaman beni temsil edebilir, milletvekilliði kazanç kapýsý olmaktan çýktýðý anda Türkiye düze çýkacaktýr.
Kominizme inanmýþtýk zamanýnda ama müslümanlýktan kopamadým, inandýðým þey hem müslümanlýk hem kominizmin karýþýmý adýna ne derseniz deyin belkide saçma diyebilirsiniz ama Dünya üstündeki tüm yönetim þekillerinde Kominizmden alýntýlar vardýr belkide gerçek Müslümanlýk en çok kominizme benzeyen bir inanç þeklidir, herkesin sonuna kadar eþit olmasý gibi, komþun açken senin tok yatmaman gibi.
Aslýnda Dünyaya bakarsan Kominizmin en son aþamasý olan tek bir dünya devleti yani sýnýrlarýn kaldýrýlýp tek bir Dünya devleti kurulmasý aþamasýna neredeyse yaklaþtýk, Avrupa birliði, gibi oluþumlarýn sonu tek bir Dünya devletidir.
Fazla kafa karýþtýrmadan özetleyeyim, benim istediðim dinin sadece allahla kul arasýnda kalmasý kimsenin bu iliþkide aracýlýk etmemesi , herkesin eþit ve özgür olduðu bir ortam.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm abi engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanýlmasý gereken bir kütphane gibi tek baþýna...
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
abi baþka konulara yazýp konuyu daðýtmamak için affýna sýðýnarak yeni konu açayým dedim
bugünkü kararýndan sonra gözlerden kaçmayan bir þey varki az önce dikkat edince baya güldüm
daha önceleri sürekli aðýr konularda okurduk yorumlarýný ama deminden beri sürekli aþk ve dedikodu üzerine yorumlar yapýnca gülmekten alamadým kendimi.
secreti bile þu an senden iyi anlayan yok valla![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
müslüm abim artýk benim konularýma yazacak biz anlastýk onla saolsun hehe
agýr konular he zaman her zaman nereye kadar yahu birazda hayatýn güzelliklerinden bahsedelim kafamýzý dagýtalým dimi ama
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...