konusunu acmak benden
tanýtmak kendisinden
yorumlar sizden
konusunu acmak benden
tanýtmak kendisinden
yorumlar sizden
)ziyaaaaaaaaaaaaaaaa elini cabuk tut...2.bebekte oldu bizde sükür
Konu sakalli0727 tarafýndan (14.11.13 Saat 19:07 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: güncelleme
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
sen baya yaslanmýsýn be sakallý ehuehuehu)))
sakallý burdan tanýdýgým kadarýyla gayet iyi biri beni en çok güldüren en çok konularýma yorumlarda bulunan en eglenceli en renkli kiþiliðe sahip kasrýsýndakini asla sýkmayan bunaltmayan insanlarýn hos vakit gecirmesini saglayan ve sitede yabancýlýk çektirmeyen biri bu yüzdednde tesekkürlerimi borc bilirim ehuehuehu)
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
öncelikle seni tanýmama vesile olan nizip.com site yöneticilerine ve emegi gecen herkese sonsuz tþkler
bu vesileyle seni tanýdým ve tanýþtýgýmada memnun oldum hakan kalkan
Her rüzgar savuracak bir toz bulur, her hayal yaþanacak bir can bulur, her düþ gerçekleþecek bir umut bulur. Unutma bulunmayan tek þey senin gibi bir dosttur.
ne güzel arkadslýgýnýz daim olsun![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
hoþ insan bu hakan yaa.. gecen günlerde çok fena atýþtýk özel mesajdan ama sevdim kendisini
dürüst, açýksözlü, çalýþkan , yardýmsever ve deli biri![]()
Bir Garip Yolcuyum iþte....
Gurbete, hele de yurtdýþýna gidip benliðini kaybeden çok insan tanýnýr.Hasan Kalkan kardeþ,Almanya'da yaþamasýna raðmen öz benliðinden kopmayarak taa uzaklardan doðduðu topraða ve insanýna hizmet aþký ile çýýrpýnan vefalý bir dost örneði.Ýnþallah yolu açýk, þansý bol olsun...
ilk zaman lar gýcýk aldýðým birisiydi (tanýmazdan önce) ama tanýdýktan sonra melek gibi bir insan oldugunu anladýmm
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Dikkat et Þeytan da bir melektir.
Gerçi sakalli heç eyle birine benzemiy emme...
bencede melek gibi biri![]()
hakaným harikasýn vallahi ya. burayý teskereci erin hatýra deftarine çevirmiþsin
vallahi niye yalan söyleyeyim sitede ilk dikkatimi çeken kiþilerden birisi senden. çünkü profil resmindeki o beyaz takým elbisen taaa nerdeyken gel gel dyordu
þaka bir yanada nizip dilini yazým tekniðin harikaya nerden buluyorsunda yazýyorsun o hanekleri þaþýyorum sana
bu arada sen secret e alýngan demiþsin ama bana göre sende çok alýnðan birisine benziyorsun ....
ama seni seviyoruz canm hemþerim![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Sakallý,Bu nicki görünce baya þaþýrdým.Her konuyu karýþtýran cins cins konular açanbir arkadaþ.Sütaþta biraz atýþtýk ama
sonradan özelde tatlýya baðladýk.Yardým sever iyi birisi.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Sevgili sakallý sen ve senin gibi insanlar her zaman için lazýmdýr.Dürüstlüðün ve ailenden gelen sevgi ve saygýn ile bütünleþmiþsin.Ve bu deðerini kesinlikle yitirme.Seni Allaha emanet ediyorum.
Eeee. Bu kadar yorumu okuduktan sonra bana da yorum yazmak farz oldu. Ben de ilk etapta muhalefet biri olarak gormüþtüm. ama sonradan öyle olmadýðýný anladým. Ayrýca bir çok insan vardýr bir konu üzerinde tartýþýrken kiþiselleþtirip forumdan ayrýlýyorlar(ne akla hizmetse artýk). Nitekip Sakkalli kardeþim bu tür durumlarda israrla konuyu sonuca baðlýyor. Pes etmeyen biri bence :P
Poz veriþi akýllardan çýkmayan espiri kabiliyeti yüksek Nizip sorunlarýný çözmeye çalýþan Nizip adamý.