konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
akhe abi çok iyi bi insan asla insanlarý kýrmayý sevmez kalbindede kötülük barýndýrmaz uyumlu biri
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Sakallý ne delisin sen ya![]()
secretgarden yorum için teþekkürler, güzel yüreðinle güzel görmüþsün.
sakallý demiþsinki ''konusunu açmak benden tanýtmak kendisinden''
signatürümde kendimi anlatmýþým zaten: ''Bir Garip
yolcuyum iþte''![]()
Bir Garip Yolcuyum iþte....
garip yolcuyu anlat o zaman
benle ugrasmalaf ta yaristirma
![]()
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Bu garip nizipte 1980 de bir kýþ günü baþlamýþ yolculuðuna. o günden beri ''Bir Garip yolcu'' diyorum ben ona ..
ilköðretim ve liseyi nizipte tamamladýktan sonra 1999 yýlýnda hatay mustafa kemal üniversitesinde makina mühendisliðini kazandý garibim, sonra 3. sýnýfta acý sebeplerden dolayý öðrenimini yarým býrakýp tekrar nizipe döndü, bu dönüþ buhranlý zamanlarýn baþlayýþýydý ayný zamanda... içindeki yalnýzlýðý ve paylaþma arzusunu bastýramadý ve en sonunda NRT de radyo spikeri olarak yolculuðuna devam etti...ve hâlâ da devam ediyor..
umarým yeterlidir![]()
evet simdi geldik sezerin gözümdeki yerine
3 yila yakin zamandir tanirim ama daha canli canli görüsemek kismet olmadi
kendisi cok laf ebesi cok zeki ,aninda her lafa mantikli bir cevap verebilen
cok mütevazi
asiri duygusal.hani erkeklerde aglar denilcek türden.
biz erkeklerin bastirdigi erkekler aglamaz duygularini kendisi aciga cikaran.
hayata pozitif bakan,dünya malinda fazla hevesi olmayan hirslari olmayan
sadece insan gibi yasamaya calisan bir arkadasimdir
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
saol kardeþim... ama keþke bu kadar övmeseydin beni, þimdi büyük bir yük yükledin omuzlarýma, böyle biri deðilsem bile böyle olmak zorunda kalcam bundan böyle![]()
amacta bu degilmi zaten)
hani akhe kardesim insanlar kötü bile olsa onlarin mutlaka iyi bir tarafi vardir,
ve bu iyi tarafini göstererek onlari daha da iyi etmelidir onlari senin dedigin gibi zorunluluk altinda birakilmalidir
ama sana dedigim sözlerim kesinlikle benim gercek düsüncelerimdir
ben senin yüregini böyle tanidim cünkü
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bahse edilen arkadaþý yeni tanýþmýþlýðým var ama iyi bi insan çevresinde sevilen ve sayýlan biri
teminajans kusura bakma ben tanýyamadým seni, nerden tanýdýðýný yazarsan sevinirim, belki hatýrlarým
sezer abim doðru dürüst genç yakýþýklý bir kiþiliði vardýr ayný zaman da çok güzel þiir okuyor radyo dan istek verebilirsiniz kendisi þiir okuyor yani:![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
mavi_þahin iltifatlarýn için teþekkür ederim. umarýmbunlarý birazdan parca isteyeceðin için rüþvet tarzýnda yazmadýn![]()
sezer burayý ýstek hattýna cevýrsek mý..soner arýca dan biz adlý þiiri çalsana...
Radyo sunuculuðu yapmak, kusura bakmayýn her babayiðidin harcý deðildir kendisini tebrik ederim, hayata bakýþ tarzý farklý inaçlarý güçlü bir kardeþimiz, Allah yolunu açýk etsin.
Konu Kasým Böler tarafýndan (19.01.09 Saat 22:25 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Kasým abi Allah razý olsun, siize olan muhabbetimin kaynagý nedir bilmiyorum ama birgün biraraya gelirsek bu soru iþaretini kaldýralým![]()