Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Otoban yolunun yapýmý '10 Sene önce belirlenmiþ' 'Kavþak onaylanmýþ' 'Barak suya kavuþtu' 'G.antep teþvikten yararlanacak' O zaman develerde uçabilir![]()
milletvekilimiz syn mehmet sari ,kamuran genc gibi olsa keske
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ben hale anlamýþ degilim nizip sanayisine gýrmeden önce neden bir cýkýþ yapýlmadý
taki nizipin cýkýþýna yapýldý acaba nizip sanayideki esnaf kardeþlerimizin durumu ne olacak
bu konu ana sayfaya cikmali anlamayanlar anlayana kadar da ana sayfada kalmalidir
cünkü en önemli $ey insan hayatidir
gerisi teferruat
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Otoban kavþaðý konusu gündeme geldiðinden beri, birçok kaza yaþanmýþtýr. Dünya'da en önemli kýymet, insan hayatýdýr. Otoban Dutlu kavþaðýna, uygun üst geçit yapýlmasý için hala beklemekteyiz.
Bu konu daha önce mehmet Akpek tarafýndanda defalarca gündeme getirilmiþ, aradan tam 2 yil geçmiþ. konuyu sonuna kadar okudum.ve 2008 in 2 .ayinda yapilcagina dair sözler verilmis proje fotograflari atilmis fakat sözler tutulmami$tir ya da ihmal edilmi$ hayata gecirilmesi zamana birakilmi$tir , bu zaman zarfi icerisinde yine onlarca maddi ve can kaybi olan kazalar meydana gelmistir.
Ba$bakanimizin birecik $.urfa otobaninin acilisina geldiginde, bu konunun unutulmamasi dileklerimle. Alki$layip göndermektense sorunumuzu cözdürmeye yönelik giri$imlerde bulunalim. En azýndan bu konu bir dosya halinde verilsin, vericek yetkili kisiler bu konuya kulak vermelidir.
orjinal konu bu linktedir>>>> http://www.nizip.com/showthread.php?t=1875
Konu sakalli0727 tarafýndan (19.01.09 Saat 18:23 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
acaba suc hep kavþakta mý kurallara uymayan surucu lerin hicmi sucu yok
haklýyý haksýzý aramýyoruz kavþak olsa nasýl olur
hatasýz kul olmaz
önce devlet kendi hatasini bitircek
sonra sürücüler bilinclencek
sonrada canlar gitmiycek
sürücülerin hicmi sucu yok tarzi yaklasimlar en basit kacma yoludur
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
buraya kavþak yapma görevi kimn bilmiyorum ama neden yapmadýðýný ve yetkillilerin nedne buraya bi kavaþak yaomadýðýný merak ediyorum bukardmý vurdumduymazlar
sesleniyorum onlara kavþak olsun insanlarýmzý ölmesin
Deðerli abiler,
Dikkat edin orasý zaten kavþak! Oraya yapýlmasý gereken tek þey üst geçit ya da alt geçit idi? "idi" diyorum çünkü bu iþ yanýlmýyorsam Karayollarý Genel Müdürlüðü'ne ait bir iþti ve onlarýn da bu iþi amiyane tabirle otoban dediðimiz bu çok þeritli otoyolu hizmete açmadan yapmalarý gerekiyordu. Þimdi imkansýz deðil ama yetkililerin desteði ve sivil toplum örgütlerin baþlatacaðý imza kampanyalarýyla bir neticeye ulaþýlabilir diye düþünüyorum. Ýsterseniz bununla ilgili bir çalýþma baþlatabiliriz. Ne dersiniz?
vatandaþýmýz bazý olaylarda çok sessiz kalýyor bir takým propagandalarla seslerini duyurup çözüm yolu arayabilirler.
daha önce buna bnzer kazalar görmüþtüm ama halk herdefasýnda yolu trafige kapatýp oturma eylemi yapýp bir þekilde sesini duyuruyor ve istediklerini alýyordu.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok