Suanda sokak çocuklarýna yetkililerce gereken yardým en iyi þekilde yapýlýyor, Fakat sokak çocuklarý için daha da önemlisi, menderes mahallesinde akevler ile çalýþanlar evleri arasýna yapýlmakta olan çocuk esirgeme kurumuyurt binasýdýr.
Suanda sokak çocuklarýna yetkililerce gereken yardým en iyi þekilde yapýlýyor, Fakat sokak çocuklarý için daha da önemlisi, menderes mahallesinde akevler ile çalýþanlar evleri arasýna yapýlmakta olan çocuk esirgeme kurumuyurt binasýdýr.
Nizip kimsesiz çocuklar? koruma derne?i kuruyoruz. Dernek ba?kan? ben Ömer Çevikba? olaca??m. Yurdumuzda kalacak çocuklar 0- 6 ya? grubu kimsesiz çocuklar olacakt?r. Bu çocuklara elbetteki Nizipliler olarak sahip çýk?lacakt?r.
Binam?z tamamen bitmi?tir. Sosyal hizmetler genel müdürlü?ü tefri?at hazýrl?klar? içerisindedir. Bu y?l içerisinde aç?lacakt?r.
Ömer abiye,konuya açýklýk getirdiði için teþekkür ediyoruz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Deðerli büyüyüme bende teþekkür ederim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ÝNÞALLAH HERKES ÝÇÝN HAYIRLI OLUR ÞÝMDÝDEN TEÞEKÜRLER.AMA 0-6 YAÞ AZ OLMAZMI?YANÝ SOKAKTA KALAN 18 YAÞINDAN KÜÇÜK ÇOCUKLAR NE OLACAK?
SAYGILAR
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
Deðerli kardeþim, kimsesiz çocuklarý barýndýrma yurdu bildiðim kadarý ile branþlara ayrýlmýþdýr. 0 - 6 yaþ arasý çocuklarýn bakýmý zordur fakat ilçeye yükü yoktur. Dha büyük yaþtakilerin daha çok problemi olur bunlardan biride yurttan kaçmaktýr. Zannediyorum ki bunun için böyle bir tercih yapýlmýþ olabilir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
çocuklarý koruma dernekleri ortak hareket ederlerse daha iyi olmaz mý?seyit ahmet Uzun un baþkanlýðýný yaptýðý dernek te hemen hemen ayný amaçla kuruldu.Bir eþgüdüm ve yardýmlaþma olursa daha faydalý iþler çýkar.Yanýlýyor muyum?.selamlar.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>