görülen o ki akparti genelde olduðu gibi niziptede kan kaybediyor bir çok katýlýma bende þahid oldum mevcut belediyeye karþý deðilim ama dost acý söyler bence kendi defterini yoklamasý lazým neden ?
Konu coskun tarafýndan (19.01.09 Saat 07:47 ) deðiþtirilmiþtir.
bogachan sen nerden biliyon reklam yaptýmý. Kendi kafanýza göre yorum yapmayýn. Yazacaksanýz haber hakkýnda yorum yapýn. Benim taraf felan olduðum da yok. Olsam çýkar açýk açýk söylerim ne senden nede diðerlerinden çekinirim.... Bu nizip comda son yorumum olacak. Merak etmeyin siz ve arkadaþlarýnýz baþ baþa kalýn. Bidaha yazmamak þartýyla bu siteden ayrýlýyorum. Birkaç lüzümsuz kiþi için seviyemi bozmaya niyetim yok. Sevgili Mehmet abim ve bir kaç arkadaþ ve büyüðüm kýzmasýn kýrýlmasýnlar. Ama bu gereken birþey sitenin saðlýðý için. Haberleride yorumlarda sitenizde sizin olsun...
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
perles kardeþ haber yorum va yazýlarýný özellikle takip ediyorum hiç bir ýrkçý tarafçý veya art niyet yok bence sen kimseye kulak asma devam et usta yolun açýk olsun hayýrlý uðurlu olsun
nizip.com sitesi tarafsýz bir site olduðunu, þu konuda bile farklý görüþlerde ki insanlarýn yazýlarýný okuyarak görebiliyoruz.
Hakarete, yalana iftiraya varan kalp kýrmadan yazmak isteyen bütün arkadaþlarýn fikirleri yazýlarý yayýnlanýyor . Eðer bazý yazýlar yayýnlanmýyorsa site yöneticilerinin bu iþi çok iyi bildiklerinden yani yazýlan yazýdan dolayý kanuni olarak kimsenin baþý aðrýmasýn diye yayýnlanmýyor va defalarca tekrar ediyorlar iddia edilen bir olayýn ispatý varsa belgeleriyle siteye koyun diye de belirtiyorlar.
Site yönetimini takdir ediyorum þu zamanda siteyi ve üyelerini birbirine düþürmeden çok güzel bir þekilde idare yediyorlar. Aksi taktirde gazetelerden okuyoruz netteki tartýþmalardan dolayý iþlenen suçlarý.
Helal Olsun Admin Abime , Kasým Böler Abime ve diðer yöneticilere yoksa bu bizim cahilce yazdýðýmýz ki ben kendi adýma yazýyorum yanlýþ yunluþ kulaktan dolma bilgilerle yazýyoruz ve bazýlarýný öyle suçluyoruz ki ispatý yok delili yok....
Ben þunu derim elbette herkesin bir adayý , partisi düþüncesi var.
Herkes kendi adayýnýn bundan sonra Nizip için yapacaðý projelerini anlatsýn...
Nizip için alt yapýsý saðlam hangi projeleri var...
Anlatýn , anlatsýnlar görelim...
Nizip Kazansýn , Nizipli Kazansýn Hacý Fevzi deðil -Mehmet Aslan deðil Nizip ve Nizipli
çok oy alýp seçilmek için bence önümüze ne gibi bir proje koyuyorlar "Nizip e kim deniz getirecek " mesela....