arkadsla bu cok güzel düsünülmüs bi uygulama ve bende buna uymak isterim hatta benim sayemde birilerine az da olsa yardýmým olcaksa bundan büyük mutluluk duyarým fakat ben ekmegi fýrýndan deðil marketten alýyorum ordada bu sekilde olabilirmi peki??
arkadsla bu cok güzel düsünülmüs bi uygulama ve bende buna uymak isterim hatta benim sayemde birilerine az da olsa yardýmým olcaksa bundan büyük mutluluk duyarým fakat ben ekmegi fýrýndan deðil marketten alýyorum ordada bu sekilde olabilirmi peki??
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
"Bu iþ yerinde askýda ekmek uygulamasý vardýr"
"Askýda ekmek bulunur"
Fakat bir konuyu gözden kaçýrmýþsýnýz hatýrlatýcý dövizler asýlmasý lazýmm gelen kiþi askdýa ekmek var mý demiyecek askýdan ekmek diyecek yani camekanda aský köþesi olacak...
Hayri Murat Bakýrcý
Bu resmin altýna yada üstüne ''çöpten deðil, askýdan yesinler'' diye bir cümle yazýlabilir
Bir Garip Yolcuyum iþte....
Ýlginçç!!! Fakat olabilir... neden olamsýn kii dediðim gibi aský köþesini unutmayalým...
Hayri Murat Bakýrcý
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
konunun ana sayfaya taþýnmasý iyi olmuþ bunun için adminimize teþekkür ederiz.
iþte oldugum için ben yeni gördüm konuyu. sanýrým ortada cama yazýlacak yazý konusunda bir anlaþmazlýk var benm düþüncem uygulamanýn tanýtýmý iyi yapýlýr halkýn çogunlugu böyle bir uygulamadan haberdar olursa camdaki ufacýk bir yazý bile yeterlidir.
önemli olan ücretsz ekmek almaya ihtiyacý olan veya askýya ekmek býrakmak isteyenlerin böyle bir olaydan bilðileri olmasý.
zaten bu iþ alel acele olacak bir iþ degil ilk baþlangýç olarak bir veya iki fýrýnla iþe baþlandýktan sonra zamanla duyulacak herkes haberdar olacaktýr. ama bir diger önemli konuda askýya ekmek býrakýlacakmý acaba ?
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
tamam seve seve býrakýrým ama camlarada yazý yazýlsa çok iyi olur
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bu resmin altýna ''Ekmeðini Paylaþ'' yazalým
cama yazi kararlastirildi kardesim
halka disardakiler su sekilde haber verebilir en azindan bir baslangic icin
sen disardasin örnegin arasin aileni dersinki biz bir kampanya yapiyoruz
caminda yazisi olan firina para birakin benim adima dersin
askiya ekmek birakilcakmi derken denemeden bunu bilemeyiz ama bizdeki insanlarin cogunda daha merhamet denilen bir duygu var
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
biraz önce dondumevet resim güzel bencede
olabilir evet, bu konuda istiþare edelim son þekline getirelim bu gece
hakaným seninde bildiðin gibi ben istanbulda yaþýyorum ve ailemde yanýmda. ama yakýnlarýmýn hepsi nizipte yaþýyorlar. onlarýda zaten ben bilðilendiricem inþallah.
gönül isterdiki orada olmak ve kampanyaya birebir katýlýp alt yapýsýný oluþturmak. çünkü en büyük faktör nizipte bulunan arkadaþlar iþin zor kýsmý onlara düþüyor. bizlerde tabiki buradan elimizden geleni yapacaðýz..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
arkadaslar yine canli yayina gidelim istersniz.yazilarin zamanlamasi karisiyor burda
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
sakallý türk olmasý önemli deðilki..zaten nizipte ký ýnsanlar la paylaþacaklar..bu resime baka yurt dýsýna ekmek gönderýlecegýný anlamaz sanýrým..bence resým ve yazý güzel...en alta da not düþeriz..iþyerimiz bu uygulamaya katýlmaktadýr.destek vermektedir..en alta da nizip.com yazsak nasýl olur..