Vayyy!!! Müslüm abim de gelmiþ. Helal olsun sana.
gecede orhan abinin yoðurduðu köfte çok güzeldi kendisi halay bile çekti. diðer yandan abdurrahman abinin bizlere özel olarak yaptýðý ve çok güzel olan melengiç kahvesinin tadýný beðendim. öte taraftan çok güzel sohbetlerle gece kýsaca muhteþem geçti sponsorlara ve gelen arkadaþlara teþekkürler...
çali kardeþimin dediði gibi 7. ben ve çali kardeiþim almak istiyoruz. 2 hafta sonra görüþmek dileði ile...
Ýstanbul'a geldim, nizip.com üyeleriyle en sonunda tanýþtýk, hepsi biribirinden deðerli arkadaþlara gösterdikleri konukseverlikten dolayý teþekkür ederim, Sayýn Osman kardeþime bizi mekanýnda buluþturduðu için ayrýca teþekkür ederim, Orhanýn kýllý kollarýyla yoðurduðu çiðköfte çok leziz olmuþtu belkide 20 senedir gerçek çiðköfte yememiþtim, arkasýndan gelen melengüç kahvesi gerçekten ayrý bir tat oldu, bu sosyalliði saðlayan Mehmet Akpek'e ve nizip.com üyelerine çok teþekkür ederim.
Getirdiðim kitaplarý okumanýzý tavsiye ederim çünkü bir dahaki buluþmada getireceðim kitaplarýn alt yapýsýný hazýrladým, getirdiðim dini içerikli kitaplar aslýnda hepinizin bildiði þeylerdi ama bir dahaki buluþmada getireceðim kitaplar belkide çoðunuzun bilmediði þeyleri içerecek.
Beraber geldiðim bacanaðým aslýnda karadenizlidir, inanýn Niziplilerin konukseverliðini anlata anlata baþýmýn etini yedi bu nasýl bir dostluk karadenizde böyle þeylerle karþýlaþamazsýnýz diyor, ayrýca erken ayrýlmak zorunda kaldýðý içinde özür diledi zaten Nizip'te gündüz dolaþýrken, yediðimiz tatlýlar ve Birecikteki kebaplar için " ben altý aylýk kebap ve tatlý ihtiyacýmý karþýladým" dedi. Biraz daha üstelesek adam Nizip'e yerleþecek çok sevdi Nizip'i.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm abi biz teþekkür ederiz.Ýstanbuldan Nizibe gelip toplantýmýza katýldýðýn için.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
eðer öyle bir ortam oluþturabilmiþsek eðer ne mutlu bizlere...
çok güzel bir geceydi ev sahibi osman abiye ve diðer emeði geçen herkese teþekkürederiz.
bu arada yorumlarý ve fotolarý inceledimde gülmekten yerlere yattým..![]()
Konu Mustafa Bilici tarafýndan (12.01.09 Saat 13:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Mustafa bu görüntüler eksik.Tamamýný istiyoruz![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
yav tamamýný yayýnlarýmda sonra siyasi kariyerim biter..
þaka bir yana uðraþmam lazým þu aralar çok yoðunum yavaþ yavaþ onlarýda hallederim..![]()
Mustafa çok teþekkürler. Bu arada nice yýllara![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254