Pijan aþiretiyle ilgili geniþ bilgi verebilecek varmý, bu aþireti merak ettim, Nizipte aþiret olduðunu bilmiyordum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bu devirde bu zamanda hala,aþiret , þýh, þeyh iliþkilerine ragbet edendemi varmýþ.....
bir aþiret reisi, bir grup adýna karar verebilirmi? verirse ne kadar etkili olur?demokrasiyii hür kendi iradenle karar vermek olarak biliyorum. kaç kiþi bu karara saygý gösterebilir?
Daha oradan oraya geçen çok olur.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Siyasi habere de kapatýlýrsa pek güsel olmaz die düþünüyorum. Yine de Mehmet abi bilir
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
peerless kapatýlýrsa bence iyi olur ya da otomatik çekirlirse iyi olur. senin kendi haberinin altýna yorum yazman çok yanlýþ. basýn dediðin tarafsýz olmalý. herkes birbirine taraflý diyor. hepsi taraflý tarafsýz olan varsa bana göstersin ?.
siyasi haber kapatýlýrsa dengenin istatistik verileri yükselmez deðil mi![]()
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Kendi kendine görüþ yazma. birincisi ben kendi haberimin altýna yorum yapmýyorum iyi oku. kafana göre yorum yazma. Ben sadece arkadaþlar birbirleriyle atýþmasýn, siyasi görüþlerini kimseyi kýrmadan yapsýnlar dedim. Ýyi okuu....
Ýkincisi biz atsakta atmasakta bizim siteyle alakasý yok. Çok bilmiþ gibi davranýn ama bildiðinde yanýldýðýna yetmez. Bizim siteyle nizip com'un ne alakasý varsa. Ben atmýyordum haber felan ama arkadaþlar, takip edenler rica ettiler, Mehmet abi de uygun gördü paylaþýyoruz... Bida benimle ilgili tek yorum yapma Mahmut
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
peerlers kardes haberci biri elestiriye acik olmali. kizma mahmut kardesimizede
bak gittim baktim ilkkez sitene gercekten güzel bir site yapmissin
hani ön yargilarim da kirildi ben önce dp yanlisi diye tahmin ediyordum.
ama o kadar da dp yanlisi olmadigini okuyunca anladim
bence sen ne yapmalisin biliyormusun
bu siteye haber yazmaktansa kavga etmektense can SIKMAKTAN ve CAN SIKINTISI cekmektense kiymetli zamanini sitene ayirmalisin
ve cok samimiyim
eger ki siyasi haberlerle hep gündeme gelirsen hep o damgayla gidersin bana kalirsa atmamalisin bu tip siyasi haberleri nizip com a
ve kendi sitende siyasi konulara kapali olan yorumlar!!
burda acik olmasini istemense manidar degil mi sence de
hic tanimam seni hatta adaylarlada hic bir sekilde bir fikir ayriligim yada cikarim yok.bana kalirsa kendi sitenle ugrasmak daha güzel
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Senin siten benim sitem diye birþey yok Nizip için yapýlan her site hepimizin, bu tür çalýþmalarý desteklemek lazým. Saygý çerçevesinde yapýlan her eleþtiri kimseyi rahatsýz etmemeli, siyasetide mümkün olduðu kadar uzak tutmalýyýz, ben nizipdenge sitesinide takip ediyorum bu çalýþmalar takdir edilecek çalýþmalar, birbirinizi üzmeyin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
alagöz ve taþ ailesine biliyorum ama nizipte aþiret oldugunu bilmiyodum
Konu ziya_eren27 tarafýndan (17.01.09 Saat 20:49 ) deðiþtirilmiþtir.
emirli,dögerli,ýravullu,bekmiþli,ketken(ketikan),pijan,riþvan,kürdili,tiryaki,eseli,elbeyli,berelli,þýhanlý,karaman,adýklý,elbu faraj,naimi,elbu sultan,kuseyri,eloun,elbu hýrad,elbu yehiç,damalka,aneze,ceys,þididli,torun,týrýklý,beydili,ulaþlý,barak,karakeçili,gabal,bayýndýr,hadidi,arapli,ceritli,karaþýhlý
bunlar nizipteki aþiretlerin isimleri ziya kardeþim..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
peerless ben çok bilmiþlik yapmýyorum sadece gerçekleri söyledim. herneyse... yorumsuz...
Mahmut ÖZDEMÝR
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....