Mehmet sen Ýlköðrenim ve lise'yi nerde tamamladýn ne zamndýr sorucam fýrsat bulamýyorum yüzün bir yerlerden tanýdýk geliyo.![]()
Mehmet sen Ýlköðrenim ve lise'yi nerde tamamladýn ne zamndýr sorucam fýrsat bulamýyorum yüzün bir yerlerden tanýdýk geliyo.![]()
Hayri Murat Bakýrcý
aslýnda gulmeyý pek sevmem huzý sadece resýmde gulüyom oda ender resýmlerden býrsý begenmýyorsan kaldýrayým![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
slm arkadaþlar uzun aradan sonra ben yýne burdayýmm)) baþka kim var acabaa?????
hocam bende buradayým yaw ugra eskýsý gýbý sana ýhtýyacýmýz var burda![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Slmlar memet ve miko![]()
a.s caddeci eyw. sený burada görmek güzel...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
harbý yaw nýye kýmse ugramýy ký artýk buraya neden acaba?
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ben geedim :P
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
oooo hoþ geldýn zuhal baya bir zamandýr kayýpsýn yoksun ortalarda tekrar hoþgeldin sizleri eskisi gibi görmek isteriz sýk sýk neyse heline selam söle onuda bekliyoruz![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bu aralar kimse bakmýyor artýk buraya nedense![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ya arkadaslar biliyorum bu konu cok gereksiz ve sacma gelicek size ama benim için çoook önemli bugün sabah odadan mutfaga dogru giderken antrede biþi gördüm yerde bende ne oldugunu anlamadým sonra yanýna yaklastým biraz bide ne görüyüm basýmdan kaynar sular döküldü resmen bi tane böcek yerde yatýyo ters dönmüs ve de canlý tabi düz dönmek için caba sarfediyodu ama dönemiyo neyse benim çok ciddi boyutta böcek fobim var bayýlýcak gibi oldum onu görünce abartmýyorum.. allahým napcam dedim yanýnada yaklasamýyorum öldürememde zaten asla korkarým yani bide uzun antenleri vardý ýyykk rengide kahverengi gibi sanki öyle biþidi iþteneyse napsam napsam sonra içinde camsil felan olan fýs fýsý aldým sýkýyým diye üzerine geri yaklasamadýðým için sýkamadýmda en son mecbur komsuyu cagýrdým oda öldürdü neyse þimdi benim sorum su bu böcek nerden geldi hayýr bu geldiyse evde baska akrabalarýda olabilir belki.. yani uyuyamam gece hadi baska varsa yataga gelirse
ya sizlerinde evinde varmý eger sadece benim evimde varsa tasýnýrým burdan her evde varsa eger sayet ne yapabilirim þimdi ben bi tane gördüm ama baya korktum yani nolcak þimdi yaaa
![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Öðretmenim onun adý tomuzlan, Nizipte çok bulunur ama korkma hiçbir zararý yok o gariplerin.
En iyisi evi ilaçlat fazla para tutmaz, bir sene rahat edersin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ay müslüm abi neresi garip yaben cok kötü oldum inan görünce cýglýgý bastým zaten bide antenleri vardý uzun kendinden uzundu sanýrým çok yaklasamadýmda adý tomuzlanmý ilk kez böyle bi isim duydum þimdi napýyým yani nizipte gelip evi ilaçlayacak bi yer varmý hani arasamda gelse ilaçlasa ama ozaman ben nereye gidicem evden cýkmam gerekir dimi?
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
kýz hemþo geçmiþ olsun korkma onlar biþey yapmazlarmýþ bak müslüm abim diyo.
CANIMSIN CANIM...