Müslüm abi Sen dogrusun , senin yazdýgýn butun yazýlarda bir objektiflik var ama keþke herkes senin gibi olsaa.... Saygýlar abiii
Müslüm abi Sen dogrusun , senin yazdýgýn butun yazýlarda bir objektiflik var ama keþke herkes senin gibi olsaa.... Saygýlar abiii
Yani efeavcý sen objektifmisin.Hepimiz tarafýz.Senin yazdýðýn yazýlarýda okuyorum bazý internet sitelerinde.Yaptýgýnýz anketide biliyoruz.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
bak kardeþim ben kendi sitemde bile anket yapmadým. neden dersen sizin gibi düþünen inasanlarýnda olacagýný düþünerektenn.. yani orda dogruyu görsende taraflý bir site oldugunu düþünecegin için.. ikincisi baþka sitelerin yapmýþ oldugu anket için konuþacaksak orda daha öncede dedigim gibi insanalrýn hani yüzleri ap açýk belli bir þekilde gösterilmiþ,,yani birileri tutupta þu kadar kiþi demiþ demedi bunu çekerek gösterdi..bunu sizin kanalnýzda yapsaydý daha obþektif olmazmýydý.birde akýl mantýk var haný orda býrak metmet aslaný..hacý feyzi akdoganýn yanýnda , mehmet karakaþ deseler bile 1 oydan fazla alýrdýn kardeþim..hani taraf tutulur ama bu kadarýda olmaz yaa...inþallah anlaþýlmýþtýr biraz kardeþimm...saygýlarrr
bak eger anket konusuna gelýnce,,gel senle beraber yapalým o zaman, objekifligi görürüz,öyle 22 mahelleden 46 kiþiye sormaklada olmaz kardeþim..nizibin birucunan baþlayalým esnaf abilere soralým...o zaman milletin dedigine bakmayýz gerçekten yapmýþ oldugumuz anketi burda açýklarýz... he o zaman millete bir nebze yön vermiþ olur derizz... tamammý kardeþimm....
Þu nabzý nizip.com tutsa daha iyi olur ak mý kara mý meydana çýkar admin bi anket yapsak nasýl olur sizce?
Hayri Murat Bakýrcý
son olarak ben orda sadece muslum abinin düþünceine katýldýgým içinmi subjetif oluyorum..sizin düþüncelerinize katýlsaydým sýzýn gibi objektif olurdum demi..Bak iþte burdada yanýlýyorsunuz..o zaman siz bana degilde müslüm abinin yazdýgýna objektif deðil demek istiyorsun.. onunda sizin gibi düþünmesini beklyorsunuzz...b unu birde müslüm abiye siz söyleyin...
Efe arkadaþýmýzýn yüzleri açýk þekilde dediði anketi .... izleyebilirsiniz.Gülmekten yerlere yatmamak için dikkat edin.Bu sitede sol tarfta çok okunanlar bölümünde Ýþte tarafszý anket yazan bölümüde týklayýn.Özellikle oradaki görüntüleri izleyin.
Konu mehmet karakaþ tarafýndan (16.01.09 Saat 11:48 ) deðiþtirilmiþtir.
Hüseyin Nihal ATSIZ
Sevgili Mehmet bu sitenin kendine faydasý yok ki daha önce de sürekli trojan uyarýsý veriyordu....
Konu Kasým Böler tarafýndan (16.01.09 Saat 11:56 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
ya kardeþim sen görmek istedigini yazýyorsun...peki senin yaptýðýn tarafsýz anketin neresine bakalým..bunu söyle bari...ben sana gel beraber yapalým dýyorumm..ona cevap verrr...objektifliðini o zaman görelim..kendikendinize paslaþýp duruyorsunuz...ben sana butun anketleri atalým beraber yapalým diyorum...sen daha o anket bu anket peþindesinn...
Ýþte tarafsýz anket bölümünü mutlaka izleyin Kasým abi.
Hüseyin Nihal ATSIZ
nizipte herkes menfaat peþinde. herkes kendine rant saðlamak için elinden geleni yapýyorlar. bunlarýn örneði dýþarda çok. kimse yapýlan hizmet, yapýlan iþ için oy vermiyor. yazýk ki insanýmýza menfaat için kendini düþürdüðü hale.
ama bir de söz var yiðidi öldür ama hakkýný yeme
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
sitedeki aþýrý siyasi polemiklerin nizip.com u hedeflerinde saptýrdýgý düþüncesi içindeyim.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
bu haberin arþivlerden çýkýp tekrar günlük mesajlarda yerini güncel olarak almasý .nizip com 'unda tarafsýzlýgý hakkýnda soru iþaretleri getiriyor aklýma ..??