foto yükledimmm.neden hala sitede yok..onaylanmasý için kaç saat geçmesi gerekiyor....açýklama istiyorummmm..mümkünmü...
foto yükledimmm.neden hala sitede yok..onaylanmasý için kaç saat geçmesi gerekiyor....açýklama istiyorummmm..mümkünmü...
Net olan bir tane idi onuda az önce onayladým. Osmanlý parký kapýsýnýn daha net fotolarýný galeride bulabilirsin.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
tamam..tþk ederim..bende dýyorum diðerleri nedne cýkmadý...
...abi resimlerin numaralarý cýkýyor..görüntulerý yok..o yüzden yanlýþlýkla yollamýþým...
![]()
o zaman dosyanda seceneklere tikla ordan sembol yap dene i$te .numaralar cikmaz o zaman
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
sakalli fotomu yukleyecem ama týrsýyom senden..makaraya alýrsýn...![]()
admin abi..ben fotomu yukleyecem yalnýz..ana sayfada son yuklenenlerde cýkmasýn..reklama gerek yok....![]()
komik bir fotoðrafsa, nizip.coma yüklemeye gerek yok. resim ekle gibi yüzlerce resim depolayan site var.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
yav önce internette taratcan direk ordan yayini bura vercenbugun alistim ya artik akil veririm
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
internetten resimi upllood etcen o adresin en altindakini kopyalayip grafik ekle yerindeki http yi silip ora yapistircan
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
anlamadým bunlar ne için yapacam...admin abi...ben foto yolladým beným fotoyu cýkmadý hala..
sað kulaðýnýzý sol elinizle gösteriyorsunuz![]()
Bir Garip Yolcuyum iþte....