yaf sizde haa memleketin bu kadar sorunu varken sizin tartýþtýðýnýz konuya bak...
yaf sizde haa memleketin bu kadar sorunu varken sizin tartýþtýðýnýz konuya bak...
Hayri Murat Bakýrcý
bu,bu konuya yazdýðým son mesajdýr tamam olan olmus silinmiþ evet büyütmeye gerek yok ama sadece ilk mesajým tamamen konuyla alakalýyken neden silindi onu anlayamadým bide huzi olayý bu konuda hiç gecmedi ben hiç gectiðini hatýrlamýyorum
doganesmeray artýk sizin bana bir antipatiniz olduðunu düsünmeye basladým ciddi ciddi..
neyse olayý büyütmeyelim daha fazla buda burdaki son msjýmdý herkese saygýlar...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
sinirlenmeye hiç gerek yok arkadaþlar. böyle vakalar olur, normaldir. benim de bu konudaki mesajlarým silinmiþti, ama çok fazla irdeleme gereði duymadým, elbette benim de hoþuma gitmedi ama sitenin huzuru için silinmiþtir diye susmayý tercih ettim.
Hem farzedelimki birileri birilerini sevdiði için silmiþ olsun, yani sizin dediðiniz gibi nizipli_mehmet kardeþim gökhaný korumak için silmiþ olsun, ne yapalým caný saðolsun)
çok fazla üstüne gitmeye gerek yok, ''kardeþim birdaha hakaret ve küfür olmayan mesajlarýmý silmezsen seviniriz'' deyin bu yeterli. eminimki birdaha silinmeyecektir. hangimiz hata yapmýyoruz ki?
hadi herkes hayalen tokalaþýp, sarýlýp barýþsýnkimse kimseye dargýn kalmasýn, kimse kimseye böyle küçük sebeplerden dolayý buðzetmesin..
Biliyorsunuz buradaki herþey Nizip ve Nizipliler için...........
Bir Garip Yolcuyum iþte....
evet haklýsýn..nede olsa iþine gelmeyeni siliyor..küfür ve hakaret içermediði halde..
Konu boroboro tarafýndan (15.01.09 Saat 16:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Büyüttünüz ama ya, sanal ortamda olur böyle þeyler, adminimiz zaten söylenecek þeyleri söyledi artýk kapatýn bu konuyu, bir daha olacaðýný sanmýyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm abi haksýzlýk var..gökhan abisinin yazdýgý yazý hala duruyor...ama bizim tepki yazýlarýmýz silinmiþ...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
...herkesin fikrine saygý...
Konu boroboro tarafýndan (15.01.09 Saat 18:08 ) deðiþtirilmiþtir.
konu tatlýya baðlanmýþtýr. konuya kaldýðýmýz yerden devam edelim mi![]()
Bir Garip Yolcuyum iþte....
tabi devam edelim
disardan gelen birisinin ilk gözüne batan $ey $unlardir bence
1.bir bayan görünce gencinden orta yaslisina hacisindan hocasina hepsi agzini ayirip bakiyor
2.yabanci plakali arabanin icindekini görmek icin egilcek gibi oluyorlar.
3.yanlarindan bir bayan gecerken; genc erkekler agza alinmayacak kelimeler kullanip sesli sekilde gülüyorlar.gecen bayana ,laf atma gibi laf vuruyorlar
4.motor sayisinin fazlaligindan rahatsiz oluyorlar,trafik kurali ihlalleri de isin cabasi
5.özellikle genclerle bir yabancinin muhabbetinde ,genclerimiz kavga ediyor gibi konusuyor,sakinlik mütevazilik bilmiyorlar
6.firindan alinan ekmeklerin halaa gazete kagidina sarilip verildigine tanik oluyorlar
7.cevre temizligi konusunda halkin cok pis oldugunu görüyorlar
8.hangi muhabbette olursa olsun, zenginin, arabasinin malinin lafinin konusuldugunu cekememezlik ve dedikodu oldugunu görüyorlar
9.bir insani elestirirken dozaji asip küfrediyorlar.dinleyen yabancinin ilk düsündügü>>benimde arkamdan küfreder mi oluyor
10.tarihe bakarak ,tarihimizle hic ilgilenmeyen vurdumduymaz bir toplum oldugumuzu düsünüyorlar
kimse bana heryerde böyle demesin.heryer öyle olsa bile en azindan biz olmayalim öyleyse.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
herkesin fikrine saygýýý...
Konu boroboro tarafýndan (15.01.09 Saat 18:08 ) deðiþtirilmiþtir.
ya iki gün siteye giremedim iþlerden dolayý benim için arkamdan atýp tutuyorsunuz.
mehmet beni kollamak için burdaki yazýlarý silmemiþ niye böyle ön yargýlý oluyorsunuz.
ben orda kimseyi hedef almadým sakallýya da yazdým özelden o ok dedi helalleþtik niye hala burda bunu dile getiriyorsunuz.
bizim yetkilerimizi sorgulamak size düþmez bir kere. ben hiç bir zaman yetkimi kötü amaçla kullanmadým. ve hiç bir zaman yetkimle de övünmedim. Ne de olsa sanal birþey bu.
borboro kardeþ ne yapmaya çalýþýtýðýný anlamadým biz olayý sakallý ile halletmiþiz sen niye araya giriyorsun.
ha birde yazmam yazmýcam gibi yazýlar devamlý yazýyor. kardeþim yazma biz kimseye burda zorla yaz demiyoruz. ve yazýyoruz diye cebimize parada girmiyor.
site adminin yada yöneticilerin malýda deðil kimse hakta iddia etmiyor neden böyle kelimeleri telavvuz ediyorsunuz.
Bakýn benim de mesajlarým siliniyor ben hiç ses çýkarmýyorum demekki bir bildikleri var silenlerin bir art niyet aramam o gün orhan abim editledi yazýmý ben ses çýkarmadým o benim abim benim iyiliðimi düþünmüþtür dedim ve bir alýnkanlýk yapmadým yapmamda.
Lütfen ne söylüyorsanýz açýkça söyleyin.
Öyle birkaç yazý yazmakla vazgeçilmez olmaz kimse gitmek isteyen varsa gitsin dillendirip sitenin huzurunu bozmayýn. haa ben gidin demiyorum o sizin bileceðiniz iþ.
özrün kabahatinden büyük gökhan kardesim.yazdiginda editlemen gereken cok yer var.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
herkesin fikrine saygý....
Konu boroboro tarafýndan (15.01.09 Saat 18:09 ) deðiþtirilmiþtir.