Adminim bu resim biraz eskiye benziyo yoksa ben mi benzettim?
Yeni çekim deðil demek istediðim...
Hayri Murat Bakýrcý
Bizim evi göremedim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Keþke biraz daha büyük boyutta resmi inceleyebilseydik. Resmi zoom yaptýkça daðýlýyor. Ama Stadyum net olarak gözüküyor...
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Osmanlý parký yapýlmazdan önceki hali. Daha detaylýsý için uðraþýyoruz, ilgili firma uygun görürse bizle paylaþacak. Daha önceki görüþmemizde isminin açýklanmasýný istemediði için yayýnlamadým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
google earth a aylik üye olunursa günlük görüntüler geliyor galiba.ayda 9 dolar falan .
ama admin earth imiz var bizim sagolsun.di$ciden carsi cami meydanini canli yayin yapiyor.ALLAH RAZI OLSUN.bazen gecen tanidiklari ayirt edebiliyorum
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bu fotonun deðeri 20.000 ytl. Bahse konu firma bunu bize düþük boyutta yayýnlanmak þartýyla bedelsiz verdi. Bir kez daha teþekkür ediyorum.
0342 5171254
Bizlerde size teþekkür ederiz admin'im benimde gözüme osmanlý parký çarpmadý stad'ýn çevresi boþ görünce affýnýza sýgýnarak bende bir sordum tekrar teþekkürler...
Hayri Murat Bakýrcý
20.000ytl bir foto için israftan baþka biþey deðildir...düþük boyutta bir fotonun eklenmesi çok mantýklý olmuþ...saygýlarýmla
Tam Baþkan olacak adamsýn Admin. Eline saðlýk; çok hoþ olmuþ. Yeþillik alanlar ne kadar da güzel görünüyor. Bulunduðumuz coðrafyanýn en büyük ýrmaðý yanýbaþýmýzda ancak faydalanamýyoruz. Çok yazýk.
20 bin ytl mi bu ne ya adamlar sanki natonun gizli bilgilerini satýyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
arkadaþlar bunlar ticari fotoðraflar ve 20000 tl ye alýnýp parça parça satýlýyor. firma bunu bize saðlamakla büyük bir jest yaptý.
0342 5171254
Abi mesleði terk mi edek nedek fotograf alýp satsak bize yeter galibaa![]()
Hayri Murat Bakýrcý