Doðalgaz bu kýþ yanacak mý? yoksa baþka bir bahara mý kaldý.Bilgisi olan arkadaþlar bilgilendirirlerse ,kömür fiyatlarýnýn günbe gün deðiþtiði þu günlerde,bizde baþýmýzýn çaresine bakalým.Þimdiden teþekkür ederim.
Doðalgaz bu kýþ yanacak mý? yoksa baþka bir bahara mý kaldý.Bilgisi olan arkadaþlar bilgilendirirlerse ,kömür fiyatlarýnýn günbe gün deðiþtiði þu günlerde,bizde baþýmýzýn çaresine bakalým.Þimdiden teþekkür ederim.
valla bi bilgim yok benimama sanmýyorum bu kýþ gelsin.gelmeden bi 5-6 ay önce cünkü abonman yapiyorlar.yani para olayýný bu kadar geceye koymazlar
)) onun için bence bu kýþ unut o dogalgaz iþini
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Kýsmet vermeseler ne olur kii bizim kaynaklarýmýz yeter fakat çýkaran kimm
Arkadaþlar þu son zamlardan sonra bence doðal gaz gelmezse daha iyi olur kanaatindeyim..
bi kere dogalgazýn ýsýsý kömürün yerini asla tutamýyo üstelikte benim dogalgazlý evde oturan arkadaslarým( tabi baska sehirlerde) faturadan yakýnýyolar felaket derecede
Aman bu doðalgaza güvenmeyin, evlerinizde mutlaka yedek ýstýcýlar bulundurun sobalarýnýzý atmayýn, doðalgaza güvenip evde ýsýtýcý olarak ne var ne yok daðýtanlar þimdi soba kömür peþine düþtü, ortalama bir ev doðalgazla 300-400 YTL ye ýsýnmaya baþladý ayrýca doðalgaz dýþa baðýmlý kalmamýza sebep veriyor en son Gürcüstan olayýnda Rusya hemen keserim gazýnýzý diye þantaj yaptý, bu konu aslýnda çok derin baþka bir baþlýkta deðerlendirmek lazým, allah fakirin yardýmcýsý olsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
sevgili kardeþim nizip te doðalgaz kullanma istanbul, ankara gibi yerlere yetiyor aklýmýz orada ayklýk yüzelli ytl fatura geliyor ama evler 50,-75_ 100 metrekare arasýnda deðiþiyor, ama buradaki evler 150_200_250,metrekare nasýl bir fatura gelir bilemem ama bayaðý bir fark ver
valla benim memleketimde evler ortalama 110_120_130 metrekare felan buraya gelince sok yasadýk zaten masallah 150 metrekareden az deil bizde mecbur 170 metrekare eve tasýndýk mecbur diyorum çünki 110_ 120 metrekare bi ev olsaydý niye bu kadar büyük eve tasýnalým tamam belki burda yasayanlar büyük evi seviyolar yada kalabalýk aile olabilirler ama arada istisnalarýda düsünerek dýsardan ögrenci gelebilir calýsan gelebilir diye en azýndan metrekare olarak daha az bi kaç tane bina yapýlabilrdi bence
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
belirli yerler hariç þuan nizipte aylýk 250-300 ytl dogalgaz faturasý ödeyecek kaç ev var acaba... adam 500 ytl maaþa çalýþýyor bunuda götürüp dogalgaza yatýrýrsa çoluk çocuk ne yapacak bir ay boyunca
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
evet abi dediðim gibi burda yasayan insanlar fazla dogalgaza güvenmemeli az yakýyým derse evi ýsýtamaz( çünki evler baya baya büyük dýsarýya göre ) çok yakýyým derse faturalar baya sarsar insanlarý bizim orda evler küçük olmasýna ragmen bile faturlar cok geliyodu helede zamlardan sonra
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Kömür yardýmý alýn, ama önce kafanýza bir türban takýn yoksa vermiyorlarmýþ böylece bu kýþýda atlatmýþ olursunuz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Nizip'te Doðalgaz çalýþmalarý 2007 yýlýnda çalýþmalara baþladý.Þu an 2009 dayýz.Hala saf saf Doðalgaz gelecek diye bekliyoruz,Kara kömürden kurtulmayý umut ediyoruz.Diyarbakýr'da Doðalgaz çalýþmalarýna 3 Kasým 2007 tarihinde baþlanmýþ.12 Aðustos 2008 tarihinde evler Doðalgazla buluþmuþ.Bu kadar kýsa sürede çalýþma sonuçlanmýþ.Bizim Nizibimizin suçu neki,ilk kazma vurulduðundan beri hayli zaman geçmesine raðmen hala ortada gaz yok.Saðlýklý bir açýklama yapanda yok.Amacýmýz , seçim sathýmaline girildiði þu zamanda kimseyi suçlamak deðil.Sadece bilgilenmek istiyoruz.Nizipcom üyesi bir vatandaþ olarak bilgi edinmek istiyorum.ÝLGÝLÝLERE önemle duyrulur.
Konu ZEUGMA-ÝNFÝLAK tarafýndan (15.01.09 Saat 04:52 ) deðiþtirilmiþtir.
geçen genel seçimde, yanlýþ hatýrlamýyorsam, okan parkýnýn karþýsýndaki cadde de þöyle bir pankart asýlýydý." gözünüz aydýn doðal gaz Nizip te" seçimler bitti doðalgaz gitti...