Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu tarafýndan Heykel, Satranç, Halkoyunlarý ve Tiyatro kurslarýndan sonra açýlan Bilgisayar ve Ýnternet kursuna yüzlerce kiþi baþvuruda bulundu. .20 kursiyer alýnacaðý için kura ile alýnan kursiyerlerde kurada ilk þanslý kursiyer ise 80’lik Emine Nine oldu. Kur’a sonucuna oldukça sevinen 80 yaþýndaki Emine Sert kaya bu günleri de gördüm ya! Diyerek mutluluðunu ifade etti. Hayatýnda ilk kez bilgisayar ve internetle tanýþtýðýný söyleyen Emine Sertkaya bundan böyle Almanya’daki torunlarýmla internetle rahat bir þekilde görüþürüm diyerek Ýnternetin çok güzel olduðunu ifade etti. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa Demir, çok donanýmlý Biliþim Teknoloji sýnýflarýnýn olduðunu belirterek, Birecik Halk Eðitim Merkezinin açmýþ olduðu Bilgisayar Ýþletmeciliði kursuna yüzlerce baþvurunun yapýldýðýný vurguladý. Bilgisayar ve internet kursunun 4 ay süreceðini söyleyen Okul Müdürü Demir, 4 ay sonra diðer kursiyerlerimiz için Birecik Halk Eðitim Merkezine kurs açýlmasý için baþvuru yapacaðýz þeklinde konuþtu. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulunda ayrýca Heykel-Resim-Ýþ, Tiyatro, Satranç, Okuma Yazma, SBS kurslarýnýn devam ettiðini hatýrlatan Okul Müdürü Mustafa Demir, bu kurslara da kursiyerler tarafýndan büyük bir ilgi gösterildiðini söyleyerek en. kýsa zamanda kuaförlük kurslarýnýn da açýlacaðýný müjdeledi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...