þuan öyle bir düþüncenin icindeyim, acama parisde eyfel kulesinin altýnda acsam nasýl olur,)) fransýzlar ve yabancýlar karþýsýnda gidermi diye düþünüyorum?
ama bizim oranýn ekmegini bulmak zor nerde ateþli fýrýn ekmegii
yine özlem yine hasret yine nohut yine kavurma vay özlenmesi güzel nizipim?
bu kadar övdüðünüze göre yiycem ama normal nohut yemegi gibi deðil dimi?? normalde pek sevmemde![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
sabahlarý eyi olur helede gevrek ekmeðe yanýnda da sýcak çay
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
istanbul kücük nizip olmuþ bitane nohutcu yok sana katýlýyorum dogan
bir restoranta her sabah cýksa genel niziplilerin oldugu bölgede mesela bagcýlar güngören de nasýl olur belki senin gibi özlem ceken yemek isteyen hemþerilerimiz vardýr ordada genel hep antep niziplilerin restorantý cok buna güngörendeki nizipliler dernegi bir yardýmcý olamazmý hic olmasa özleminiz gider ?
Nohut dürümü genelde sabahlarý fýrýnlarýn önünde olur, fýrýndan çýkan taze ekmek arasýna dürüm yapýlýr ama isteyen sadece nohutda alabilir o nohutun lezzetini hiçbir yerde bulamazsýnýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
evet dogan kardeþ dogru soyluyosundur bizde yapýyoz evde ama nizip gibi olmuyo yoksa evde haftada býr yaparýz zaten burda konservede hazýr piþmiþ nohutlar oluyor daha basýt ve kolay ama nizip gibi olmuyor dadý.