Geceniz güzel olmuþ galiba...Fotograflar her þeyi anlatýyo...Tabi her zaman olduðu gibi,yine yediklerinizi ve içtiklerinizi yayýnlamaktan geri kalmamýþsýnýz....Eeee A.... yediðini söylemez ise karný doymazmýþ...Hheheheheheh....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Ýstanbulda çið köftesini ne zaman yapacaðýz.
Osman Demir Istanbul
Geleneksel çið köfte gecemiz her geçen akþam diðerinden daha keyifli ve neþeli geçiyor. Gönül isterdiki tüm üye arkadaþlarla bir arada olmayý. Gecenin konuk misafiri sevgili Müslüm Akpek abimizi görmek onun sohbetini dinlemek bizlere büyük keyif verdi. Bu arada Orhan kardeþimin kendi elleriyle yoðurduðu çið köftenin tadý damaðýmda kaldý. Bu arada Orhan kardeþimin sürpriz ilahisi ile bizlerin yüreðine su serpti. Orhan kardeþimde böyle güzel ses olduðunu bilmiyordum. Ev sahibi Osman Alpaslana ve köfte sponsorumuz Mustafa Biliciye sonsuz teþekkürler....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
þahincim ev iþi müslüm akpek abimizi bekliyoryarýn belli olacak.
güzel bir evi var abimizin , bakalým ne olacak, yarýn haber edecek. hayýrlýsý olsun. gerci onunla bu kadar atýþan birine evini vermez bence ama , bekleyelim ve görelim![]()
Hadi hayýrlýsý olsun abim ben yine yarýn bakayý istesen o olmayabilir yani
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
6. Çið Köfte Partimizede Ýþtirak ettik allaha Þükür.. Deðerli adminimize, Abdurrahman abimize Nrt Medya Yönetim Kurulu Baþkaný Osman alpaslan abimize, Mustafa bilici Kardeþime, Ve Emeði Geçen Tüm Site Üyelerimize Teþekkür ederim...7. Çið Köfte Partisini Ben Ve Tuncay Kardeþim Almak Ýstiyoruz.7. Partimizde buluþmak dileðiyle...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Gecenin ev sahipliðini yapan Nrt yönetim kurulu baþkaný Osman Alpaslan beye teþekkür ederim. mekan kendi mekanýmýz gibi hareket ettik, bu ortamý bize hissettirdiði için birkez daha teþekkür ediyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Kardeþlerimizi mutlu görmek bizide mutlu kýlýyor.Herkese selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
böyle güzel bir gece ve bu kadar güzel dostlarýn ve abilerin arasýnda olamamak bizleri hüsrana ugratýyor.
gönül isterdiki sizlerle beraber olmak ve mutlulugu tatmak ama herþeye ragmen siz degerli dost ve büyüklerimizi bu þekilde birlik ve braberlk içinde görmek bizim hemþerilrimize güvenmizi artýrýyor..
sevgili büyüðümüz, abimiz orhan çelik inde okudugu ilahi geceye ayrý bir renk ve güzellik katmýþ. yüreðine saglýk abim
orada bulunan herkese afiyet olsun..
Konu doganesmeray tarafýndan (11.01.09 Saat 23:01 ) deðiþtirilmiþtir.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
bu arada müslüm abinin sürprizi neydi acaba ?
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Derviþe bakarmýsýn aynen þöyle dermiþ. Yaþasýn! Osmanlýdan hiç çýkmayacaklar sandým. Nihayet! baþka yere çulu serdiler, dur bakim bunlar burayý sevdi galiba artýk üç beþ partide burada gider. Allahým neydi öyle her gelmeye 260 tane çay dur þunu bir hesaplýyayým tanesi 50 kuruþtan 260 tanesi 130 tl, olsun kýsa günün kârý Allah bereket versin.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (12.01.09 Saat 09:05 ) deðiþtirilmiþtir.