abý bilenen tek bý sey war tavuk oldugu hep uctugunu söyleyen ve ucmayý beceremeyen bý tavuk bence tuncay abýnýn dedýgý gýbý devekusuda olabilir![]()
abý bilenen tek bý sey war tavuk oldugu hep uctugunu söyleyen ve ucmayý beceremeyen bý tavuk bence tuncay abýnýn dedýgý gýbý devekusuda olabilir![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
gülesim yoktu. konuya mesaj yazarak seni merak ettiðimi mi sanýyorsun ?. gören de sanýr bulunmaz hint kumaþý. sen beni boþ ver caným ben anlarým. sen kendini benim için yorma.
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
quote=secretgarden;159496]evet ablacým seni seviyorum kardesime takýlmayýn yoksa karsýnýzda beni bulursunuz hýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý)[/quote]
huzý amcan dedinde bak seni bayan olarak ablacýmdýye býlenler var
Konu sakalli0727 tarafýndan (10.01.09 Saat 22:26 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
biz sizlerin yazilarini acaba ne düsünmüsler bize ne faydalari olacak diye aciyoruz. bos konularda isimlerinizi görünce hayal kiriklligina ugruyoruz.sahsen ben kendi adima hayal kirikligina ugruyorum-
artik sizcede SIKMADI mi bu huzi konusu?
üye olalim nerdeyse 3 yil olcak üye oldugumda bu konuydu dedim zamanla gecer.1 yil öyle gecti ...
baktim olacak gibi degil-bos bosuna zaman öldürüyorum dedim
1 yil sustum hic yazmadim.
1 yil sonra yine ayni konu yeter artik GINA geldi
1 konusu olsa amenda ama her konudada huzi huzi olmazki
Konu sakalli0727 tarafýndan (10.01.09 Saat 22:27 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Kýymetli dost elbette Nizip önemli ama
Hüzide bizim için önemli.
Kendisi þahsiyetli onurlu kiþilikli bir arkadaþýmýz.
Yazdýklarý ve sabrý da bunu ispatlýyor deðil mi?
Bu bir senin açtýklarýn gibi mizah konusu
Gülmek veya þaka yapmak için açtým
Seninde yazarken bu þekle uymaný
Ýstemiyor veya gereksiz görüyorsan yazmamaný tavsiye ederdim.
Osman Demir Istanbul
benim actigim mizah konulari sevgili osman abim.gülerken düsündüren cinsten desem cok klasik olcak belkide,ben hem sivemize antreman yaptirtiyor hemde eglendiriyorum.diger actigim bos laflar konusuda mizahi adi üstünde bos laflar...bu konuyuda kapsar.
ama niyeyse sizlerin yazilarinizi otoban kavsagi gibi önemli yazilarda göremedim. beni üzen bu
ve yine size sunu diyeyim o huzi dediginiz daha dogrusu tahmin ettiginiz kisi degildir.bundan da eminim.(o filmi ben cok izledim)
huzi sitede baska hic kimse degildir,o kendi basina tek birisi yani baska nikii yok.ama bi tanesiyle bas cikamiyoruz 2 -3 üyle hic bas cikamayiz.onun yaptihi en güzel sey konu dagitmak
ayrica kesinlikle kirilma abi.hakkini helal et.ben sizi seviyorum
Konu sakalli0727 tarafýndan (10.01.09 Saat 22:29 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
007Sakalli,cesur yorumlarýna hayran olduðumu belirtmek isterim...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Boþuna uðraþmayýn,bu çocuk kendini deþifre etmeye yanaþmýyor.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Bu çocuðun kim olduðunu aslýnda biliyorlarda bize söylemiyorlar bence.Deðilmi Orhan abi
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Kim biliyosa Huzi kadar baþýna taþ düþsün. Böyle beddua edersek belki çýkar.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com