evet ablacým seni seviyorum kardesime takýlmayýn yoksa karsýnýzda beni bulursunuz hýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý)
evet ablacým seni seviyorum kardesime takýlmayýn yoksa karsýnýzda beni bulursunuz hýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý)
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Caným abim..Bu avatar 2005 yýlýndan beri benimle özdeþleþti...Kimi itti,kimi kalktý,kimi sevdi..Kimi hakaret etti..Kimi dalga geçti,kimi aðýr yazdý..2005 ten beri bu dað ne karlar gördü..Ama itiraf etmek gerekirse herkesi çok sevdim,ve asla kimseden nefret etmedim...Bu avatarýmda kalbi yaralý görünüyosam,filistin içindir..Keþmir içindir..çeçenya içindir...Özyurdunda garip öz vatanýnda parya olan içindir...Allaha þükür kiþisel menfi ve nefsi biþey için deðil...Siz rahat olsun güzel abim...Bu arada sizi çok seviyorum ama niye sevdiðimide bilmiyorum...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Ýki sahabi medinede bir biri ile tarýþýrken diger sahabiler arayý yatýþtýrmaya çalýþýrken allah resulide a.s oradaymýþ.peygamerimiz.
Siz o iki kiþiyi kendi haline býrakýn onlar ruhlar aleminde ikende tartýþýrlardý buyurmuþ.
Sevgili huzi biz bir birimizi ruhlar aleminde sevmiþiz degerli ve kýymetli dostum güzel insan.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Aslýnda senin kimligini yani suretini degil yüregini ögreniyorlar senin gerçek kimligini ögreniyorlar ne güzel.
Zaten insan dostunu CAMDAN degil CANDAN severse hayat bir baþka güzel olur.Selamlar
elbette biri camdan deðil candan sever. ama bu kiþi kendisini göstermeliki karþý da sevsin. malum sanal ile gerçek ayrý ayrý yerler. sanalda insan baþka bir insan olabiliyor.
anlamadýðým kendini açýklamamak ile neyi istiyorsun. ki bana sorarsan seni hiç merak etmiyorum. sadece üyeler gözünde büyütor bence![]()
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Mahmut bey,Mecnuna , yazýk degilmi bu leyla için kendini harap edersin,gel sana leyladan dah güzel daha zengin daha soylu soplu birini alalým vaçgeç kendini harap etme derler.Bunun üzerine mecnun cevap verir.
Ben der þarap içiyorum aþk þarabý.
Ha tahtadan ha camdan ha susaktan hada gümüþten veya altýndan bir bardakta içmiþim ne fark ederki ben içindeki þaraba talibim der.Selamlar
Fatih abim ne güzel yazmýþsýn öyle gece gece duygusal moda geçtim
Abi bende senin o güzel sohbetine gül yüzüne hasretimözledim valla seni.
Huzeyfe zamanla huzi oldu ama hala eski The imamlý huzeyfemiz o bizim.
Ýlk geldi günkü gibi iyi kalpli ancak arasýra içine deðiþik ruhta insanlar giriyor onu anlayamadým bir türlübu arada çok sevdiðim bir abim gibi yazýyor neyse
Felsefe abim bence açýklarsan sen yanarsýn. Çünkü huzi kýzýp giderse valla 10 bin üye sana düþman olur gel sen bunu açýklama ne kadar para lazýmsa sana yardým toplayalým![]()
Bence Huzi Nizip72.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (10.01.09 Saat 09:12 ) deðiþtirilmiþtir.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ