yüce mevlam taksirini affetsin ailesine çok büyük sabýrlar nasip etsin inþallah anlaþýlan nizipin içine yine acý haber ve ateþ düþtüallah herkese sabýr versin inþallah
yüce mevlam taksirini affetsin ailesine çok büyük sabýrlar nasip etsin inþallah anlaþýlan nizipin içine yine acý haber ve ateþ düþtüallah herkese sabýr versin inþallah
ALLAH rahmet eylesin
Allah herkesten razý olsun
allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun allah yakýnlarýna sabýr versin
bu yazýyý ailesi kazanýn nasýl olduðunu öðrenmek istiyorsa okusun lutfen, yada amcamýn nasýl þehadet olduðunu tüm açýklýðýyla anlatmak istiyorum .
4 numaralý antep yolcusuyum, uykum gelmediðinden genellikle ön taraflardan alýrým koltuk numarasýný.yolu izleyerekten gideyim antebe demiþtim sýnavlarým bitmiþti uþaktan binmiþtim arabaya Adamýn aklýna gelen baþýna gelirmiþ derler. Konya öncesinde buzda kayan bi kamyonu sollamýþtýk ve kamyon kayýyordu aklýmdan da geçti. ileride de baþýmýza gelecekmiþ.
Neyse konyayý çýktýk ereðliye 5 km kala saat sabahýn 5 i bizim amca nýn sellektörü ile tedirgin olup yolu seyre koyuldum. Çünkü gelenler hýzlýydý biz ise bir adam yürüse bize yetiþecek kardar yavaþ ilerliyorduk bizim yaptýðýmýz sellektör ile yavaþlýyorlardý !!birde baktým ki kamyon çok hýzlý geliyo. bizim amca sellektör yaptý kamyoncu son anda anladý heraldeki frenlere asýlýnca, kamyonun kafasý kendi þeridin de, kasasý ise yan dönerek bizim þeride geçti. týpký son durak filmi gelmiþti aklýma
Tüm yol kapanmýþ ve üstümüze doðru gelmiþti sadece 2 saniye içerisinde patlama sesini duydumç ve o an sadece ben bittik dedim sadece bittik!.yapabildiðim üç kere yüksek sesle bismillah diye baðýrmak oldu bu laflar arasýnda amcanýn bizlerden ayrýldýðýný düþünüyom,ortalýk tam bir mahþer yeriydi elimi yüzüme götürdüðümde heryerim kandý!!! yarýma kadar patates soðan arasýndan kalmýþtým. kamyon pamuk elyaf gibi hafif deðildi tam yüklüydü .o gün o kamyonu yavaþlatmasa, rahat 20-25 kiþi o kamyonunun altýnda kalýrdý. Bence o bir kahraman . Allah þehadetini kabul etsin o kendi canýný vererek bizleri kurtardý. Þehadetin kabul olsun amca mazlum bi þekilde can verdin, o aný düþündükçe mazlum halde can verdiðini düþündükçe kahrolmuþtum. Tekrar Allah þehadetini kabul etsin sen bir kahraman sen bir þehitsin inþallah...
Konu sofist6464 tarafýndan (11.01.09 Saat 20:30 ) deðiþtirilmiþtir.
Deðerli ailesine yazdýklarýnýzý okudum. Onlarda sonsuz üzüntü ve teselli arasýnda gidip geldiler. Acýlarýna ortak olan ve rahmet dileyen tüm dostlara minnettarlýklarýný sunuyorlar.
Allah rahmet eylesin.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
evet huzi kardeþ daha o anki içinde bulunduðum psikolojik durumu eksik bile anlattým yani ben birçok kaza geçirdim ama hiçbirinde ölümü hissetmemiþtim o kazada ölüm korkusunu hissettimilk kez bu kazada bittik!!!dedim kendi kendime ve sadece aðzýmdan düþen üç kere yüksek ve hýzlý sesle bismillah laflarý oldu montumla kendimi korumayý koltuklarýn arasýna yatmayý hiçbirþeyi düþünemedim,zaten o anda saða þarampole kaçmasýna bile imkan yoktu çünkü düz gelen kamyon son bir saniye içinde kaymýþtý. ben sadece ailesine sabr diliyom çok mazlumdu amçacýðým çok mazlumdu yani öle þaibeli hiç bi durumda olmamýþtýr.ailesi rahat olsun þüpheli þaibeli gizli kalan hiçbiþey yoktur.zaten benimde yorumlarýma göre amcanýn eceli gelmiþ allaht rahmet etsin.....allah gani gani rahmet etsin ... bu yazýyý sadece vefa borcunu ödemek için yazdým olay ayný böle oldu iþte ben yeni yeni kendime geldiðimden bu yazýyý ancak þimdi yazdým.sofist6464@hotmail.com
Konu sofist6464 tarafýndan (14.01.09 Saat 10:54 ) deðiþtirilmiþtir.
Abi ben o amcanýn ogluyum sizle en yakýn zamanda görüþmek isterim
Deðerli Büyüðümüz Abimiz Mehmet Þerif ÇALIÞKAN' ý Þoförü olduðu Ben Turizm Yolcu Otobüsüne Konya Ereðli' de 8/8 hatalý (Kaza Raporuna göre) bir kamyonun çarpmasý neticesi 04.01.2009 tarihinde kaybettik. Olay saatinden baþlayarak ÇALIÞKAN AÝLESÝ' ni yalnýz býrakmayan, acýmýzý paylaþan akrabalarýmýza, yakýnlarýmýza, dostlarýmýza, tüm çalýþma arkadaþlarýna, Nizip' imizin deðerli Yöneticilerine,siyaset adamlarýna ve gazetecilerine çok çok teþekkür ederiz. Hepiniz saðolun, varolun.
Ayrýca, Nizip' imize "TAZÝYE EVLERÝ" ni kazandýran Sn. Belediye Baþkanýmýz H. Fevzi AKDOÐAN Beye ve çalýþma arkadaþlarýna da sonsuz teþekkürlerimizle.
ÇALIÞKAN AÝLESÝ ADINA KARDEÞÝ MUSTAFA ÇALIÞKAN (0535/ 658 97 27)
Konu mustafacal tarafýndan (23.01.09 Saat 06:29 ) deðiþtirilmiþtir.