![]()
Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan düzenlenen 2008 – 2009 yýlý faaliyet programýnda yer alan Ýlköðretim ve Ortaöðretim yýldýzlar ve gençler voleybol müsabakalarý ilçemizde baþladý. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Beden Eðitimi Öðretmeni Yýldýrým Beyazýt, Ýlköðretim Okullarý arasýnda erkeklerde 8 takým, bayanlarda ise 12 takým yer alýrken Ortaöðretim Okullarý arasýnda ise erkeklerde 4 takým ve bayanlarda ise 6 takýmýn yer alacaðýný söyledi. Ýlköðretim Okullarý arasýnda yapýlacak olan voleybol final maçlarýnýn 8 ve 9 Ocak tarihlerinde saat 10:00’da baþlayacaðýný söyleyen Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Beden Eðitimi Öðretmeni Yýldýrým Beyazýt, Ortaöðretim Okullarý arasýndaki yapýlacak olan final maçlarýnýn ise 13 Ocak 2009’da Nizip Kapalý Spor Salonunda yapýlacaðýný söyledi. Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Beden Eðitimi Öðretmeni Yýldýrým Beyazýt, hafta içi her gün 09:00 ile 15:00 saatleri arasýnda oynanacak maçlarýn ardýndan dereceye giren takýmlarýn Gaziantep’te düzenlenecek olan müsabakalarda Ýlçemizi temsil edeceklerini söyledi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...