![]()
Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Öðrencilerine ve servis araçlarýndaki görevli þoförlere dün Birecik Jandarma Trafik Görevlileri tarafýndan trafikte dikkat edilmesi gereken kurallar hakkýnda bilgi verildi. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okuluna çevre köylerden öðrenci taþýmasý yapan araçlarýn denetimi Birecik Jandarma Kýdemli Baþçavuþ Trafik Tim Komutaný Ali Demir, Faruk Döner ve Ýrfan Iþýkgör tarafýndan hem denetim hem de öðrenci servis araçlarýnda görevli þoförlere dikkat etmeleri gereken konular anlatýldý. Denetimden dolayý taþýma araç þoförleri, Baðlarbaþý Köy sakinleri ve Okul öðrencileri oldukça memnun kaldý. Taþýma Merkezli bir Ýlköðretim Okulu olan Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okuluna A.Habip, Boztepe, Karababa, Yeni Akpýnar, Aþaðý Akpýnar ve Ýncirli köyü mezrasý olan Yeni Yapandan köyünden öðrenciler servisle taþýnýyor, Birecik Baðlarbaþý Köyü sakinlerinden Mustafa Korkmaz, Jandarma Trafikte görevli memurlarýn yaptýklarý denetimden dolayý duygularýný dile getirirken böylece servis þoförlerinin daha dikkatli davranacaklarýndan eminiz dedi. Korkmaz, ayný zamanda taþýnan öðrencilerimize de araçta uyulmasý gereken kurallar konusunda bilgi verdiler, bu örnek davranýþlarýndan dolayý kendilerine bir veli olarak çok teþekkür ederim dedi. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Aile Birliði Baþkaný Hasan Erol ise Birecik Jandarma trafikte görevli memurlarýmýzýn bu güzel örnek davranýþlarýndan dolayý onlarý tebrik ediyorum. Bu vesileyle gerek öðrencilerimiz gerekse araç þoförlerimiz trafik hakkýnda daha da bilgi sahibi oldular þeklinde konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...