eeeeeeeeeeeeeeee???????????
eeeeeeeeeeeeeeee???????????
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
ve kayserili 15 gun oruc tutmus 16 gun inek olmusss
kayserili sok olmus sonra demis ey allahim beni kandirdin sanma kurbana sayarim)))))malum kayserili iste
![]()
Trafik memurlarý bir gün trafik kontrolü yapýyorlarmýþ . Karþýdan gelen Temel ile Fadime' yi gören komiser hemen arabayý durdurmuþ . Ýkisi de emniyetkemeri takýlmýþ görünce :
" Ya beyefendi bu gün yaptýðýmýz kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz , bu yüzden size 500 milyon ödül veriyoruz . "der ." ama merak ettik bu parayla ne yapacaksýnýz ? "
Temel sevinçle " Ne yapacaðým hemen gidip kendime bir ehliyet alacaðum " der .
Komiser þaþkýn þaþkýn " Nee , ehliyetiniz yok mu ? "der .
Fadime olayý toparlamak için :
" Kusura bakmayýn memur bey Temel içince ne dediðini bilmez " der .
Komiser daha da þaþkýnlýkla " Nee , bir de içkili misiniz ? " diye haykýrýr .
Arkadan yaþlý adam öne atýlýr ve " Ben demiþ idum çalýntý arabayla yola çikmayalum baþumuza bi iþ gelir diye ."
Komiser neye uðradýðýný þaþýrmýþken bagajdan atlayan Ýdris' te koþa koþa gelerek " Ne oldi geçtuk mi sýnýrý ? "der ...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Temel kaldýrýmda adamýn birine sormuþ: "Kardeþ karþý kaldýrým neresi?" diye. Adam þaþýrmýþ ama eliyle de karþý kaldýrýmý gösterek "orasý" demiþ. Temel kýzmýþ adama: "Nasýl oluyor yaw orada da soruyorum bu tarafý gösteriyorlar!!!"
hehe bu çok komikmiþ))))))))))
temel bir akþam motosikletiyle yolda gidiyormuþ.karþýdan da farlarýný temelin gözüne dikmiþ iki motorlu geliyormuþ.derken,temel þunlara bi hareket yapiim de görsünler bakalým demiþ.aralarýndan geçmeye karar vermiþ.tam aralarýndan geçerken temel kamyona çarpmýþ.farlar kamyona aitmiþ meðer.
Hastane de dursun ;
-ula temel ne oldi demiþ.
-iki motorlu vardi karþýda,aralarýndan geçeydum ortada ki farini yakmamiþti eþolu... Demiþ ehehe..
Ev telefonu faturasý hayli yüksek gelince, ev halký toplanmýþ;
Baba : 'Yahu bu korkunç bir fatura. Ben bu telefonu asla kullanmýyorum,
hep çalýþtýðým þirketteki telefonu kullanýyorum.'
Anne : 'Aynen ben de... Akþama kadar çalýþtýðým bankada elimin altýnda telefon. ne yapayým bunu.'
Oglan : 'Vallahi ben de Þirketimin bana verdiði cep telefonu ile bütün görüþmelerimi yapýyorum.'
Kýz : 'E benim de Þirket hattim var. Ev telefonunu hic kullanmam ki..'
Herkes aniden evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar...
Hizmetçi : 'Eee... Problem ne o zaman? Sanýrým hepimiz iþ telefonlarýný kullanýyoruz...'
buda
sana bir soru, on tane tavuk, onalti tane horoz, yedi tane culluk birde huzibiraraya gelirse ne olur????
Yasak
Bir grup Ýngiliz,amerikan ve Türk gemiyle yolculuk ediyorlarmýþ. Birden þiddetli bir fýrtýna kopmuþ. Geminin batacaðýný anlayan kaptan hemen yolculara koþup gemiyi boþaltmalarýný istemiþ. Fakat kimse buna inanmayarak kendini denize atmayý kabul etmemiþ.
Bir süre sonra bütün yolcularýn ölüm tehlikesiyle karþý karþýya olduðunu gören kaptan hemen bir tayfasýný çaðýrmýþ.
-Git bir de sen dene onlarý gemiden atlamaya ikna etmeyi" demiþ.
Tayfa gitmiþ ve kýsa bir süre sonra geri dönmüþ.Kaptan merakla sormuþ:
-Eee,noldu?
-Hepsi atladýlar efendim.
Kaptan çok þaþýrmýþ:
-Nasýl olur,daha demin kýllarýný bile kýpýrdatmamýþlardý. Ne dedin onlara?
-Çok kolay. Ýngilizlere "Sizin gibi soylu insanlar batmak üzere olan bir gemide olmamalýlar" dedim. Amerikalýlara deniz suyunun insan vücudu için çok faydalý olduðunu söyledim.
-Peki ya Türklere ne dedin?
-Onlara da "Denize girmek yasak! " dedim
11 tavuk 16 horoz ve 7 culluk olur)))))))))
anne dermisin?
Birgün bi kadýn markete gider ve gözü bir erkeðe takýlýr sürekli ona bakmaktadýr hesabý ödemeye geldiklerinde kadýn adama bana marketten çýkarken güle güle annecim dermisin oðluma çok benziorsun der oðlanda peki der. Kadýn markette kasiyere hesabý oðlunun ödeyeceðini söler ve gösterir adam kadýn çýkarken güle güle annecim der ve kasiyer hesabý söleyince adam sasýrýr nasýl olur der ben bu kadar ne aldým kasiyer ise: Anneniz hesabý sizin ödeyeceðinizi söledi der