hatta nizip haporlösüne ver.orhan celik yardimci olur o belediyeci![]()
hatta nizip haporlösüne ver.orhan celik yardimci olur o belediyeci![]()
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
oda olurr Orhan abi yardým eder tabikide bizi yarý yolda býrakkmazyada sen bi anket ac bu konuda
)))) neyse tamam týp yada sanko ikisinide gidip yerinde görüp sonra kararýmý vermem iyi olur
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
þimdiden geçmiþ olsun,karar verebilirsen de haberimiz olsun.
sanko ve medical park
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
medical park yeni gördüm baktým þimdi oda güzel görünüyoama ben büyük ihtimal týp fakültesini secicem daha cok dr var sanki dahamý iyi olur bilmiyorum bide özel suit odalarý varmýs týp fakültesinde 13 tane
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
tesekkür ederim saðolun
evet huzi benim attýðým adým olay))))))))) ama sana yetiþemem merak etme bu konuda
Efendim bu arada geçmiþ olsun,Allah þifalar versin...Ele ayaða düþürmesin icabýnda...Dimi yani...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
merciii huziii ufak bi ameliyat olduðu için sorun yok ama ben pimpirikli olduðum için ince eleyip sýk dokuyorum![]()
Geçmiþ olsun secret... bu arada ne oldu benim ev iþi huziiiiiiiiiiiiiiii?
tesekkürler akhe..
Öncelikle geçmiþ olsun ben size sanko(sanikonukoðlu) nu öneririm.Týp fakülteside ileri teknoloji kullanýyo onuda hatýrlatýrým tekrar geçmiþ olsun...
Hayri Murat Bakýrcý