haliyi yaktim isigi acmiyorum görünmesin))))))))))))))))))))))kasranlikta yaziyorum ne yazdigimi bilmiyorum
))
haliyi yaktim isigi acmiyorum görünmesin))))))))))))))))))))))kasranlikta yaziyorum ne yazdigimi bilmiyorum
))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bos konusmayi birakin nne yapiym haliyi yaktim
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
boþverneyse aklýmda bulunsun bu akhe iþi
![]()
3. kat 2 oda bi salon . odalar büyük ama. yeni boyanmýþ. vs vs ama iþ yerime uzak ya. dolmuþ bekleyemem walla ben
Aaa ne güzelmiþ daha ne istiyon 2 oda bi salon ev yeni boyalý 3.kat buldunda bulunaýyo sen kirada uygun ben kaçýrma derim bekleyiver demek büyük sehirde yasasan napcaan sen))) oralarda hep tasta ihtiyac var istersen bikaç gün daha arastýr bulamadýn tut onuda kaçýrma elinden
))))))))) tamammý akheeeee
eger biri benim halýmý yaksa ona gösteririm gününü benim malým kýymetlidir ehueheuehe yenge seni mahveder diyim ben en iyisi hasta rolüne yat basým döndü nool du anlamadým elimden düstü sigara felan de
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
mrb millet
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
boþ lafa gelince çeneniz açýlýyor haa
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
huziciðim nerede bulamýyorum onsuz bu sayfanýn tadý yok ya
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
yok yok sark kösesi daha mantikli kazanci bedihten urfanin etrafini dinliyorum bakir tepsi falanda koydum)))))))))))))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
neyse bikaçgün daha sabredeyim umarým daha iyi bir yer bulurum yoksa o evi ttarým napayýmdolmuþ parasýyla birlikte aylýk 300 ytl yi bulur walla
![]()
Sahinde huzisiz yapamýyo 1 saniye ablacým gelir merak etme elbet daha dün konustunuz en son ne cabuk özledin))))))))eheueheuehe
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...