ben gidiyorum hoscakalýn görüsmez üzere...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
güle güleeee ? ayollll sakýn dalgýn yürüme motor carpmasýn sana ))))))))))))))![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
off offffffffffffffffff disim agriyor bugun.doktara gittim 3 de gelcekmis .orhan abi gripin varmi.yav burasi naasiil almanya gripin satmiyoalr.aspirinler türkiyedeki gibi tesirli degil anlamadim gitti
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
badirye deyza ya git derdine cara bulur...nane kaynat .bhteniz ye...
boroboro esprlerimni calma.disim daha cok agrimaya basliyor bi hirsiz görünce![]()
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bak kapýya ip bagla..ucunu da diþine
kapýyý hýzlý kapat...olay bitti kesin çözüm...![]()
oyy disimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
nizip nohut dürümü yaptim evde kiymada kattim cok mukkeml oluyor deneyin)
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
amaan diþ agrýsý deme yaaa bi kere benimde agrýmýstý baya eskiden yani sonra gittim çektirdimde kurtuldum eheuehe)) aðrýyan diþinin üstüne karanfil koyabilirsin yada kolonya yada diþ macunu yada zeytin yada ekmek içi yada asprin
))))))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
ben hepsini koydum gecmedi))agzim cuval gibi oldu .yok benki dolgu olucak yarina randevu aldik yarin gideriz artik
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
valla agrý kesicide iç bari.. ben dolgudan daha çok korkuyorum yaa 3 tane dolgum var ýyyyk bak bi anýmý anlatayým diþ dedinde bundan 4 yada 5 yýl önce bi tane diþim çürüdü çürüdü bende nasýl korkuyorum diþçiden býrak diþçiye gitmeyi kapýsýnýn önünden gecmiyorum inat ettim annemgil zorluyo ben yok diyorum ha bu arada ben cikolata hastasýyým ama diþlerimi düzenli fýrcalarým fýrcalamayla hiç alakasý yok bence... neyse günler aylarý aylar yýllarý kovaladý birgün artýk diþim agrýmaya basladý bende hala gitmeye korktuðum için evde çözümler üretiyorum derken apse felan yapmaya basladý artýk dedimki bu kadar agrý cekiçeðime bikere cekiyim neyse gittim masaya oturdum herkes basýmda drlar yanýnda calýsanlar herkes kolumu tutyo dr. kapýlarý camlarý kappattý sesimi kimse duymasýn diþye hani diðer sýrada bekliyenler korkup kaçmasýn diye sonra iðne yaptý cekti aa hiç anlamadým bukadarmýydý dedim bunun için gitmememiþim derken diþi çekti ama hala biþiler yapýyo orda caným inanýlmaz yandý naaptýný önce anlamadým acaba parcamý kaldý içinde diyorum meger iltihap dokuyo sinirlere kadar yayýlmýs onu kazýyarak temizliyomus hatýrlamak bile istemiyorum o aný en zor kýsým iltihabýn kazýnmasý üzerinden cok yýllar gecti ama hala o aný unutamam
bu arada bi diþ için bu kadar yazý yazcamý sanmýyodum ehehe