benim ev varda bekar ýsen..tek basýna sýkýcý oluyor...
o nasil is ya cigköftesiz geleneksel cigköfte partisi) gelinsiz damatsiz dügün gibi hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
çið köfte partisinde nie köfte yokmuþ ki.
o zaman anlamýný yitirir zaten.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
bura güzel oldu iþte))))))))))))))))))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
iyi artýk ben burda kafama göre yazarýým burda bana kimse konu daðýtmada diyemez hehee
evet benden bahsettiniz kulagým sizdeydi duydum hemen geldim)))))))))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
boroboro bu konu dagýtmak sende de alýskanlýk yaptý gercekten zevkliydi yaa þimdi inkar etmiiim
yalan yalan..nizip güzeldir...biz seviyoruz..çok soguksa ufo al..çöp ýstemyýrosan 5. kata çýk otur...
çið köfte nie yokmuþ....osman abi ile bi konuþim..nrt köfte kokar dýyemý yok...![]()
ben kötümü dedim yaa güzel ama eksileride var heryerin olduðu gibi hiçbiyer 4 4lük deðildir dimi mesela ev soguk komsular herseyi atýyo hava cok kirli motorlar bana carpacak efenime söylüym kýyma çok yaglý efenime söylüym hergün zilim çalýyo ama kim çalýyo bulamadým baska aklýma gelmedi
köfte hakkýmýz söke söke alýrýz... walla köfte yoksa ben iþtirak etmem. gecer odamda yayýnýmý yaparým mikrofonda da yan tarafta çiðköftesiz çiðköfte partisi var derim![]()
ya konu adýný sevmedim bos laflarmýýýýýýý?????????biz bosmu konusuyoz dolu laflar olsun)))))))))))))
lavaboya kadar gitmistim pardon.geldim geldimm eeee
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
walla sizde ne kadar boþ laf varmýþ ya, okumakla yetiþemiyorum![]()