motoru yatirarakmi ? iyi halt ediyormussun .)bide gülüyor hele sanki iyi bisey yapmis gibi
)
motoru yatirarakmi ? iyi halt ediyormussun .)bide gülüyor hele sanki iyi bisey yapmis gibi
)
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
zaten dönerken motor yatar
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
sen okumakdada zorlaniyon ha secret carden.adam dönmüyor normal düz yolda mnotoru yatiriyor.baska yerde yapsa deli diye tiumarhaneye atarlar.ama nizipin hemen hemen hepsi öyle.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
evet bugün pek iyi deðilim pardon ben dönerken sandým hani dönerken motor yatýyo ya muglada arkadsýn motruna binmiþtimde ilk kez hayatýmda ama o burdaki motorlardan deðildi farklýydý pek anlamam ya.. düz yolda giderken nasý yatýyo ilginçmiþ
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
bu arada motoru sürende bayandý yanlýs anlama olmasýn
çoçuklukta kaldý ama..oraya kasis koymuslar..üstünden gecmek ýcýn baya bi yavaþlamak gerek..eee okul çýkýsý kýzlara hava yapacagýz ya...ama çok tehlýkelii böyle þeylr hem yaya hem sürücüler için tehlýkeli..bunlar engellenmeli..
Arkadaþlar her konuda sýradan konusma yapacagýnýza Aktif Sohbet e girin cunku cogu konusmalarda konu dýsý yazýsmalar var bu nedenden konular gercek amacýndan sapýyor lutfen daha duyarlý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
mehmet itiraf reyonunda yazdigimi okurmusun
ayni anda celiskiye ne kadar düstügünü gör kardes
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
arkadaþlar malesef acýlan konular ve yapýlan yorumlar neden hep muallak da kalýyor....?
bundan 4 ay once dedim yine diyorum ne olcak bu lise caddesinin hali?
laf olsun diye demiyorum...!
bu akþam üstü yine cok feci bir kaza oldu...yaralýnýn durumu cok agýrdý þimdi ne halde bilmiyoruz..
yetkililer....! Allah korusun bu sizin evladýnýz da olabilirdi... el- vicdan diyorum...
gayret diyorum......karayollarý, belediye, kaymakamlýk artýk her kimse bu sorumlular... bekliyoruz. bu konunun yakýn takipcisiyim.
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
konunun geride kalmamasý için güncelleme...
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
arkadaþlar malesef acýlan konular ve yapýlan yorumlar neden hep muallak da kalýyor....?
bundan 4 ay once dedim yine diyorum ne olcak bu lise caddesinin hali?
laf olsun diye demiyorum...!
bu akþam üstü yine cok feci bir kaza oldu...yaralýnýn durumu cok agýrdý þimdi ne halde bilmiyoruz..
yetkililer....! Allah korusun bu sizin evladýnýz da olabilirdi... el- vicdan diyorum...
gayret diyorum......karayollarý, belediye, kaymakamlýk artýk her kimse bu sorumlular... bekliyoruz. bu konunun yakýn takipcisiyim............
(dün yazdýðým mesajýmý tekrar yazdým gözden kaçmasýn diye..)