Rabbim rahmet eylesin. Geride kalanlara sabýr versin..
Mehmede Allahtan rahmet yakýnlarýna baþsaðlýðý,Yaralýlara acil þifalar dilerim.
ALLAH rahmet etsin iþallah mekaný cennet olsun ailesine ALLAH tan sabýr diliyorum.
Allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Allah rahmet eylesin geride kalanlarýna da allah sabýr versin.
kardeþimize Allahtan rahmet yakýnlarýna baþ saðlýðý diliyorum. Allah (CC) sabýrlar ihsan eylesin.
Allah rahmet eylesin...ailesinin baþýsagolsun...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
Allah rahmet eylesin.Mekaný cennet olsun yakýnlarýna ve ailesine allahtan sabýr diliyorum.
ALLAH RAHMET EYLESÝN.þoforluk cok zor bi meslek.can tasýmak zor iþ
![]()
Geçtiðimiz gün meydana gelen kazada, Konya'dan Gaziantep'e gelen Mehmet Þerif Çalýþkan (67) yönetimindeki 34 VG 9119 plakalý yolcu otobüsü, Ereðli'ye baðlý Sazgeçit beldesi yakýnlarýnda karþý yönden gelen Ahmet Sezer (67) idaresindeki 80 KD 052 plakalý kamyonla çarpýþmýþ, kazada sürücü Mehmet Þerif Çalýþkan hayatýný kaybetmiþ, ayný kazada 26 kiþi de yaralanmýþtý. Kazada hayatýný kaybeden Mehmet Þerif Çalýþkan'ýn cenazesi dün Hazreti Ali Camii'nde kýlýnan cenaze namazýn ardýndan Nizip Asri Mezarlýðýnda topraða verildi. Cenaze törenine Mehmet Þerif Çalýþkan'ýn ailesi ve yakýnlarý ile Belediye Meclis üyesi Bilal Deniz, Ben Turizm Yönetim Kurulu Baþkaný Halil Özkeleþ ve çok sayýda vatandaþ katýldý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
memet abiyi bende yakýndan tanýrdým.mekaný cennet olsun allah yakýnlarýna sabýr versin.
Baþka nizip yokk
Allah rahmet eylesin ailesine ve yakýnlarýna allah sabýr versin