ya bana kac kez motor carpýyodu haberin varmý son anda kurtuldum bide arabayla gidiyoz saga sinyal vermiþiz döncez výjjjt sagdan motor yanýmýzdan geciyo tam dönerken ne kadar tehlikeli tamam motorlar toplanmasýn ama düzgün kullansýnlar bari yaa![]()
ya bana kac kez motor carpýyodu haberin varmý son anda kurtuldum bide arabayla gidiyoz saga sinyal vermiþiz döncez výjjjt sagdan motor yanýmýzdan geciyo tam dönerken ne kadar tehlikeli tamam motorlar toplanmasýn ama düzgün kullansýnlar bari yaa![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
evet ama sende dalgýn yürümeadýyamanlýlara derler körü topalý meþhur
adýyamanda köpekler yolun ortasýnda duruyorlarmýþ
nedenmi? körler yolun ortasýnda yürümesin diye köpekler havlarmýþ yola cýkmasýnlar dýye))) kaldýrýmý neden yapmýþlar ??
arabayla kaldirimdami gidiyon sen ziya kardes)sekret carden arabayla gidiyormus
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
...........................................................
Konu secretgarden tarafýndan (06.01.09 Saat 17:04 ) deðiþtirilmiþtir.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
secret garden arkadaþým bütün konularý geyik muhabetine çevirmissin..insaf yahu....
konuyu geyiðe cevirdiðimi düsünmüyorum gülme ikonu yapmýs olmam konunun dýsýna cýktýgýmý göstermez..
Konu secretgarden tarafýndan (06.01.09 Saat 17:05 ) deðiþtirilmiþtir.
ne alýngansýn sen ya...ben sadece konu ile alakalý deðil dedim..konu lise caddesý ne olacak..senin yazdýklarýnla çeliþiyormu..bu konuyu açan arkadaþa ayýp olmasýn dýye söyluyorum sana..
evet haklýsýn ama sadece sen deðilsin sikayet eden benim yazdýðýmdan...
..........................................................................................
Konu secretgarden tarafýndan (06.01.09 Saat 17:06 ) deðiþtirilmiþtir.
BIZ NIZIP KOM OLARAK MACOYUK)bayan erkek farketmez.sana dediklerinin 100 katini erkeklerede diyorlar.ama pes edip gideni görmedim sizden baska .
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
..........................................................................
Konu secretgarden tarafýndan (06.01.09 Saat 17:07 ) deðiþtirilmiþtir.