ibrahim hocayý tebrik eder ve yenilikçi biri olduðu için gönülden onu kutlarým ve bu arada hani bizim film geleçektiii cd bize ulaþmadýýý bahçade cektiðimiz 2 yýl önce anlarsýn ya
ibrahim hocayý tebrik eder ve yenilikçi biri olduðu için gönülden onu kutlarým ve bu arada hani bizim film geleçektiii cd bize ulaþmadýýý bahçade cektiðimiz 2 yýl önce anlarsýn ya
Selam... Ben hep buralardayým ama hiç kimse yazmýyo artýk. Nizipte hç kimse kalmadý ne yazýkki. Serdal balýkesire gitti, zeki malatyada, izzet ordu'da, salih giresunda, müslüm hatayda, cankesen aydýnda... Hiç kimsem kalmadý kanka nizipte.. Artýk çok sýkýlýyorum. Bende yarýn antalyaya gidiyorum. Nizipten çok sýkýldým artýk. Görüþmek dileðiyle kanka.
"ANTALYA DEVRÝM"
arkadaslar ben uçan memo býz de mezun sayýlýrýz herkesý derslerýnde basarýlý olmasýný ýsterým her sey vatan ýçýn
![]()
mer arkadaþlar nerdesiniz be sesiniz niye çýkmýyor
![]()
ey güzelim yýllar bilmedik kýymetini selam olsun güzel þehrime güzel okuluma j.uçaksavarcý çvþ bünyamin köse
Bende burdayým gurbeteyim ama her zaman sizinleyim jandarma uçaksavar çavuþu bünyamin köse
evt tek þunu diyeceðim cumhuriyet lisesini guselleþtiren tek biri var oda bir zaman nizip.com a emek harcamýþþ bir insan ben ce onu tekrar nizip coma kazandýralým deðerli admin
deðerli hocamý her zaman takdirle anýyor ve aramýzda görmek umut ediyoruz. Kendisini gördüðüm her fýrsatta bunu dile getiriyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
evt çok gusel lise mükemel bir eðitmen kadrosu üst kademeli öðretmenler var hele bir tene var özellikle ibrahim þimþek süper hoca
SELAM ARKADAÞLAR BEN 2005 MEZUNU HAYRÝ IÞIKALTIN HERKEZÝ ÇOK ÖZLEDÝM LÜTFEN ESKÝ ARKADAÞLAR hayrilim_sevdali_1988@hotmail.com BANA BU MSNDEN ULAÞIN
slm ayþegül nasýlsýn ben çifçi tanýdýn mý
sana msn mi verim deli_poyraz.63@hotmail.com kib byyyyyyyyyy
hangi çiftçi
bizim mehmet mi
?
bu senenin mezunumu
polis olacak olan genç mi?
yoksa
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
slm arkadaslar ben zeki avcý cumhuruyetlisesinin ilk mezunlarýndaným iyiki böle bi site acmýsýnýz cokmutlu oldum bir nevzede olsa lise yýlarýný anýmsatý bana cumhuriyetlisesi dýger liselere göre daha güzel daha samimi ve dahasýcaktý lisedeki arkadaslarým herzaman benim için cok önemliydiler ve hala ayný önemdeler burdan bütün arkadaslarýma selamlar.cumhuruyetlisesinde bizler herseyin ilkini ve eniyisini yasadýk umarým þimdiki okuyan arkadaslarýmýzda bizim yasadýgýmýz güzellikleri yasarlar bütün arkadaslarýma selamlar[ serdal,nahsen,salih,eyup,ayþegül,izzet,müslüm,kenan]sizleri cok özledim allaha emenet olun
vayy.. kimleri görüyoruz.. birader 3 yýldýr buralardayýz.. seni bekliyorduk.. hoþ geldin sefalar getirdin..
"ANTALYA DEVRÝM"