canlý yayýn sohbet yerý var..buraya yazýnca konunun bütünlüðü daðýlýyor..
ora nere oluyo))) ben bilmiyorumki
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
sayfanýn en üstünde tazýye evlerý sehýtlerýmýz vefat listesi canlý yayný ve sohbet bu secenekler var..sayfanýn en üsütünde..
aaa gördüm simdi ilk görüyorum valla burayý)))))))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
boroboro ne adamsin)canli sohbetmis
)ben bilmiyordum iyiki söyledin sazan
))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
pc baþýnda bu konuyu görünce gercekten üsüyorum degiþtirsekmi acama ))
ben yalnýz üsümeyim herkes üsüsün)))
konuyla alakasýz ama nizipte yazýn yada yazýn sonuna dogru bos ev bulmak mümkünmü?? ben bu evi sevmedimde
sana dedemin evini önerebilirim.sana kizlariyla ayirt etmezler.vede kücük evler yaslari nenem 85 dedem 90 ama kalorifer falan maalesef yok.birde acaba evleri bosmu tam olarak bilmiyorum.mahalle belkis mahlallesi 4 katli 8 daire biri bostur kesin.eger düsünürsen yarin telefonda bilgi alabilirim.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
yok kalorifer olmasý sart artý merkeze yakýn artý daha küçük artý yeni bina olursa iyi olur saglam yapýlmýs olsun hiç bi yeri akýtmasýn býktým artýk yaa banyomun tavaný akýyo sinirlerim alt üst oldu bide kiralar ne kadar bu istediðim özellikte bi evin ortalama??
kiralar hakkinda $öyle bilgi vereyim.ev sahibinin vicdanina kalmis.Allah kimseyi kiraci etmesin.ama madem yabancisisin nizip in.bence ev tutmadan önce cok iyi arastirma yapmaloisin.sana bence en iyi yardima dokuncak insan.mehmet akpektir yani adminimiz.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....