Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
gizlibahçe, nasýl gidiyor, ýsýnma probleminiz halloldumu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Keþke sorun elektrik olsa hallettirirdik.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
secretgarden)tandir kurmalisin soguktan korunmak icin.tandirida bilmessin ama simdi sen.ama bizim gökhan hemen sana bi tane tandir resmi yollar.firindan ates alir isinirsin.hazvelde alirsin icine gömülür yatarsin.ayrica cok akilliydin sen noldu bu soruyu yöneticiye sorcagina bize soruyorsun
)
ama bence sorun sunun icindir.kalariferi yakacak kimse yoktur.yakanda sabah bi kere yakiyordur.tasarruf icin geceleri yakmiyorlardir.yoksa altindan kalkamazlar
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
önceleri gece 11 de kapatýyolardý simdi gece 1 gbi kapatýyolar baya insafa geldiler donuyrum tabi ev büyük pvcler bilmem kaçýncý sýnýf tabi amaç tasarruf yapmak ondan kapatýyolar uyanýklar iþte nolucak.. bide gece kapatýyolar herkes uyuyoya nasýlsa diye benden kaçarmý hehe.. yöneticinin daha yüzünü bile görmedim ben apartmanda herkes halinden memnun sanýrým kimse biþi demediðine göre bir ben deðilim bir ben üsüyorum bir ben mutsuzum
![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
ya 40 sene düsünsem aklima üsüdügümle ilgili konu acmak gelmez))nasil bir düsünce bu
)) cok güldüm gercekten.
bunu buraya yazarak bizleri ne kadar benimsedigini ortaya koymussun kardes.tskler
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
gelmez tabi erkekler bayanlar kadar ayrýntýcý detaycý deðildir daha yüzeyseldirler bence sen benim konularýmý cekemiyosun kýskanýyosun benim niye aklýma böyle ilginç konular gelmiyo diye üzülüyosun dimiii hehe
hic deme .aynen nasil aklima gelmedi diye sabah beri hönk hönk agliyorum.detayci olmaktan cok cocuksu olman dikkatimi cekti .ve en güzel seydir cocuksu olmak bence.
Konu sakalli0727 tarafýndan (04.01.09 Saat 02:04 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
tesekkürler tamam aglama ya benide aglatcaksýn simdi))))) ben sana kendi konularýmdan veririm arada bu arada huzi de de var bu dediðin bence
)))))))))))
evet huzide öyle.bence sevimlide hani.zaten biraz delilige biraz cocukluga vurmassan kafayi cekilmez olmazmi hayat.niye hep özleriz cocuklugumuzu yaslandikca
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
valla hele ben nasý özlüyorum çocukluðumu((( benm çocukluðum tek kelimeyle süper gecti tamam biraz yaramadým illa biyerimi sakatlardým ama ogünler baskaydý valla
aman geze geze de yüregime dert oldu amman dert oldu dert olduuuuuu .aman agliya agliyada iki gözlerime kan doldu aman kan doldu kan doldu))
Konu sakalli0727 tarafýndan (04.01.09 Saat 02:11 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....