Gaziantep'in Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Saray Köyünde 4 Çocuðuyla Tek Baþýna Yaþayan Kadýna Sahip Çýktý.
Devami...
Gaziantep'in Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Saray Köyünde 4 Çocuðuyla Tek Baþýna Yaþayan Kadýna Sahip Çýktý.
Devami...
Helal olsun size sayýn kaymakamým, uzun zamandýr takip ediyordum bu aileyi. Sizde o ailenin bir çocuðu olarak dünyaya gelebilirdiniz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
sn Nizip Kaymakamýnýn bu örnek davranýþýndan dolayý kutluyorum
çevremizdeki bu gibi aile dramlarýna duyarsýz kalmamamýz lazým.
sayýn kaymakamýmýzdan allah razý olsun.
ayrýca müslüm abi bayramda önce senin kýyafet yardýmý projen vardý.
ne oldu bir sonuç alabildinizmi acaba ?
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Allah razý olsun kaymakamýmýzdan Allah kýmseyý darda koymasýn
![]()
Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Saray köyünde dört çocuðuyla tek baþýna yaþayan kadýna sahip çýktý. Köyde komþularýnýn yardýmýyla ayakta kalan ve penceresiz eski bir evde aðýr kýþ koþullarýna direnen Bedia Karadað, kaymakamlýðýn yardýmýyla mutlu oldu. Köy Muhtarý Salih Aslan ile görüþen Kaymakam Güner, ailenin ihtiyaçlarýnýn giderilmesi konusunda gerekli tüm yardýmýn yapýlacaðýný söyledi. Bedia Karadað'a kömür ve soba yardýmýnda bulunan Güner, sobayý da kendi elleriyle kurdu. Kaymakam Güner, daha sonra aileyi yanýna alarak, anne ve çocuklarýn giysi ihtiyacýný giderdi. Güner'in talimatýyla eski evin tüm kapý ve pencereleri yenilendi ve ev bakýmdan geçirildi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
Gökhan bu konuda çok haklýsýn.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
haklýsýn en güzel iyilik gizli olandýr
Konu Orhan Çelik tarafýndan (03.01.09 Saat 20:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Arkadaþlar, vatandaþa sadak vermiyoki veya cebinden yapmýyoki gizli yapsýn. Devlet elinin fakirelere nasýl uzandýðýný göstermek amacýyla normaldir bunlar. Devlet vatandaþýnýn yanýnda olduðunu hissetirmek için normaldir böle þeyler. Kiþisel iyilikler gizli olur,karýþtýrmayalým.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Kaymakam bey yaptýklarýný gizli yapan ve bunlarý ön plana çýkarmayan bir þahsiyet.
Fakat devletin elinin uzandýðýný halka göstermek içinde bunlar açýktanda yapýlmalý. Hele sayýn kaymakamýn reklama ihtiyacý olduðunu düþünmek son derece garip olsa gerek.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
keþke herkes yapsada, göstererek yapsa
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
orhan Çelik ve admin adlý uyelere katýlýyorum devlet gücünü gösterme ve kendini hissettirmesi acýsýndan bakýlmalý olayý kiþisel bazda bakmamak gerek kaymakam beyi tekrar kutluyorum
bu durumda ýnsanlara her zaman yardým yapýlsa..bunun gösterýlmesý dogrudur ..