buruburu sende amma paragözsün bedirye deyzam gözü gönlü tok bir avrattýr
heyrine deyza benide unutma fala inamiym ama falsizde kalmýyak degilmiy deyza teraziii
afferim len deyzan kurbaan saaa.bak ne güzel düsünmüssün ,rumuzssuz yazmam.bide iki habbbe yazilanlara yorum yapmam.pisik oldun olali bir sican yakaladin deyzan hayren.bak mamet amminizin 1.sayfasina konusunun altina fUTARAFINI KOYMUS ISLIM DEYZENIZLE GENNI SAYFASINA :BENDE KOYDUM 1.sayfaya konunun altina FUTURAFIMI .HEC BAA O DELI SAKKELLI MAMET ammiiniz ,YAKISIRMI SIZ SÖYLEYIN
Konu sakalli0727 tarafýndan (03.01.09 Saat 19:49 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
önemli dell..badiriya deyzaa..zatan mamet ammi yi gözüm tutmadý..pinti nin teki..benimm 500 katý da yedi..arkanda dolanimiþ duydum .çarþi dedýkodu edi...sarac yokusunda eyi hanek sölemiþssin..sagda solda diyimiþki ben badiriya yý alacam 2 apartýman 10 tüðen 40 tana adana burmasý 5 mtr zencir yapacam deyimiþ..sahmi yalanmi bilmim...
badiriyee deyza..bu secret gardenýn burçuna bak bi hele..ne diyi..bugunlerde yenn sinirli..havalar soguk diye beyni donmuþ acep..sarj etmi...önüne gelenle döyüþü..apartmanda cýngar cýkartacak kovacaklar bi gün.burasý nizip istanbýl zannedi.herke kendi gibi olsin isti.....ne dersin..
ben sadece dün bilaç konuyu dagýttým evet inkar etmiyorum..dagýttým derkende saatlerce farklý seyler yazýp durmadým doganesmerayda sanki benimi takip ediyo sizin yazýlarýnýza bakýyorum yazdýðýnýz bütün konular daðýlmýs diyo ben doganesmeray isimli üyenin hiç bi konusunu dagýtmadým zaten onun konularýnada hiç yorumda bulunduðumuda hatýrlamýyorum.. bence birinin konusunu farkýnda olmadan dagýtmýssam konu sahibi ancak beni uyarabilir çünki sadece onun hakkýdýr konu sahiplerinin hiç biri sikayetçi deðil en ufak olumsuz biþi demediler ama dogan üye tam 2 farklý yerde bana laf vurdu buda zoruma gitti bütün sitedeki mesajlarýmý silme kararý almýstým fakat baya biþiler yazmýsým bütün konularýmý silmem bana zaman kaybý yasatýr sadece bende sadece gerekli yerleri sildim okadar
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
önce birinci sayfaya bagin FUTURAFIMI KODUM.
deyzan gurban sekrit gardin(dikkat edersen okunusunu dedim )cünkü sen anlamassin.daaa bir bayani bile anlemiysin
hic sogukta beyni donmus dinirmi !!!sen daa bekarsin satilik kumassin.centilmen olmayi bilmiysin bide burnunun bokundan kiz bulmaya kalkiysin.nasil bulcan sen bu kafaynan.kafasina ....
dur kizin falina bakiyim.
burcu külek külekleri anlamak cok zor.genni haline birakcan.kafaya cok takar bu tipler.uykudan olur düsünür döner yatamazlar .uyku zehr olur.emme zamanla yaslandikca dirlerki yav biz nelere üzülmüsük.ama bundaki bu durum cok ileri dizeyde.
kennama gennin icin fal istemen yilazim-bide burcsuz yazma deyzan hayran saa
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
biri sanki bnden söz ediyor. kulaklarým çanladý vallahi..
haným efendi ben size benim konularýmý dagýttýnýz diye birþey demedim.
forumlarda gezerken hangi konuya girsem sizin yorumlarýnýzla konularýn hep anlamýný yitirdigini gördüm.
hatta iki yerdede ayný benzer yorumlar yazdým szin için çünkü birisini yazarken digerinden haberim yoktu.
ama baþka bir konuda boroboro arkadaþda size ayný uyarýda bulununca düþüncülerimin yanlýþ olmadýgýný anladým.
amacým sizi üzmek veya kýrmak degil sadece konularýn anlamýný yitirmesini istemedigim için sizi uyarmak istedim..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
badiriyaa dayzeeee ben kýz aramimkii..onlar arasýn beni...devir deðiþti artýk eskisi gibi deell..ama bir türlü beni bulamiler...iyi saklanmýþým harhal...bak bakalým benim burçumu bený ne zaman bulacak birisi...ha bu arada unutmadan gökhan ve huzi de bulunmayi bekliler...( rumuz ..bulunmayý bekleyen)