Konu Cali tarafýndan (02.01.09 Saat 15:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Tüm nizip halkýmýza hayýrlýsý olsun baþarýlarýnýn devamýný diliyoruz
Bizim mahalleye taziye evi yapmýþ,birde kubilay caddesini güzelleþtirmiþ... Baþakanýmýz iyi adam valla...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
umarým hayýrlara vesirlere olur...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Hayirli ve ugurlu olsun.Tek Parti Ak parti,Tek Baskan, Haci Fevzi Akdogan
memlekete ve bizlere hayýrlý uðurlu olsun ak partinin ak adayý AKDOÐAN
Hayýrlara vesile olsun þimdiden tebrikler yeni dönemdede baþkanýnýmýzdýr sn:Hacý Fevzi AKDOGAN...
__HERÞEY BÝR YALANLA BAÞLADI__
Mustafa Kökoðlu adlý üye gönderdi.
Sebebi:Ýlgili konu Baþlýðý: Tek Aday Hacý Fevzi Akdoðanslm yahu ben seni tanýr gibiyim ama acaba yanýlýyormuyum sen ömer pekmezin eczanesinde çalýþtýnmý.
Forum: Basýndan Haberler
Kategori Sorumlularý: nizip.com, ibrahim, Kasým Böler, Tarhan, Metin Kýlýçparlar, Orhan Çelik, peerless
Mesajýn Sahibi: nizip27700
Mesaj Ýçeriði:Sezarýn hakký Sezara verilmelidir. Yaptýðý iþler ve icraatlar ortada. Halk Baþkandan memnun , aday olmasý benim için sürpriz olmadý. Allah hayýrlý ve uðurlu etsin..
Hayýrlý olsun.inþ. kazanacaktýr.
Ewet yaptýklarý ortada bi osmanlý parti bide taziye ewleri baþka bi þey yaptýðý umarým olmas gençlere kim sahip çýkarsa o olsun...Eðer gençler için spor tesisleri v.s. gibi yerler yapacaksa neden olmasýn...
Hayri Murat Bakýrcý
sen çevreyi iyi göremiyon galiba muradadam eðitimi deðiþtirdi be hangi baþkan yýkýk dökük okullarý yýktýrýp tekrar 24 derslikli okul yaptýr dý söylermsiin bana nizip son 5 yýldýr geliþmeye baþladý ondan önce köyden farký yoktu nizip in
bundan önceki dönemlerdeki belediye araç filosuna bakarmýsýn bir nizip belediyesi nin sitesinde var birde þuan ki araç filosuna bak farký görr
Konu mustafasahin tarafýndan (08.01.09 Saat 18:15 ) deðiþtirilmiþtir.
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER