slm arkadaþlar unutmayýn ki ilkerhan turizim olarak bizde variz ilker cakýr..........
ilkerhan has reported a post.
Reason:Post: maruf marufoðlu and. liseli arkadaslar tek siz yok sunuzgalip efendi ne haber nasýlsýn
Forum: Okul Arkadaþlarýn Burada
Assigned Moderators: nizip.com, ibrahim, esera79, Kasým Böler, Tarhan, Metin Kýlýçparlar, Orhan Çelik, FB
Posted by: boksör
Original Content:ufak tefek konulardan dolayý tartýsmamýz oldusayda cumhuriyet lisesinin bize karþý gostermiþ oldugu ýyý nýyetlý yaklasýmdan dolayý hepsýne tesekkurler GALÝP
slm arkadslar geçen seneki okul temsilci arkadaþýnýz hakanýn tlf numarasýný bana birisi bulup email atarsa çok sevnrm azrailaskim@hotmail.com þimdiden tþk ederim ilker abi servisi dikkatli kullan içinde canýmdan çok sevdiðim var kib byby aeo
biz herzaman dikkatli kullanýyoruz arkadaþým biz sevgi ve güven taþýyoruz...biz bazýlarý gibi dikkatsiz degiliz cünkü biz bugüknkü servisci degiliz biz yýllarýmýzý verdik bu iþ icin ...merak ettim þimdi ben kim bu arkadaþýn söylermisin
Eyivallah abi.tamam söylüm abi beyza tanýdýn mý abi bu arada benim ismimde çetin neyse kib istersen msn adresini ver ordan yazýþalým abi kib aeo byby allah yolunu açýk etsn.
mrb abi ben çetin arkadaþýmýn ismini sormuþsun beyza mümkünse msn de konuþsak abi seninle özel konuþmak istedim biþey var ii geceler kib aeo byby
tamam arkadaþým veririm msn adresimi iii_lll_kkk_eee_rrr_@hotmail.com
bizim kapýmýz tüm öðrenci arkadaþlarýma acýk herkes bizim arkadaþýmýz...
slm arkadaþlar kimse yok mu maruf marufoðlu anadolu lisesi öðrencilerine sesleniyorum
bu hakan la caner kimmmmmmmmmmmm marufta hemen biriniz cvp yazýn
slm arkdaþlar ben antep serviscilerinden ÝLERHAN TURÝZÝM TAÞIMACILIK olrak þimdiden yarý yýl tatiliniz neþe dolu ve eðlenceli gecmesi dieði ile herkese iyi tatiller dilerim..ÝLKER CAKIR.. ÝLKERHAN TURÝZÝM HERZAMAN SAYGI VE GÜVEN TAÞIR.........
tþk ilker bey
önemli deðil arkadaþým biz üzermize düþen vazifeyi yapýyoruz