duygularýn çok içten ve samimi bahsettigin rahmetli amcalarýmýz abilerimiz nizibin özdeþmiþ simgeleri olan insanlardý senin vesilenle onlarý yine rahmetle anýyoruz .
duygularýn çok içten ve samimi bahsettigin rahmetli amcalarýmýz abilerimiz nizibin özdeþmiþ simgeleri olan insanlardý senin vesilenle onlarý yine rahmetle anýyoruz .
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
bu konunun bos konular kadar ilgi cekmemesi,
yada cekilmesi icin,site görevlileri tarafindan calismalar yapilmamasi beni üzdü
konu benim diye degil bu sitemim
ben orda dedemi yazmadim torpil gecmis demesinler diye
ben orda belediye baskaninin babasi kom kemal AMCAYI yazmadim baskanin gözüne girmek istemis demesinler diye.
orda bir deliyi, bir filozofu ,bir garibani, 2 esnafi, birde isadamini anlattim,.yasadiklari hayat birbiriyle ne kadar zit.ama sembol isimler onlar nizibin.
o kadar bos manasiz konulara saatlerce yorum yapan site görevlilerine sevgilerimle
Konu sakalli0727 tarafýndan (31.12.08 Saat 18:58 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
O kadar hoþ ve duygu yüklü konu olmuþki ne diyeyim bunlar Nizip'le özdeþleþmiþ insanlardý bunlarý böyle hatýrlayýp anmak ne mutlu ruhlarý þad mekanlarý cennet olsun...Nizip'te yetiþen her genç bunlarý görmemiþ olsa bile muhakkak hitaben tanýr bizlere hatýrlattýðýn için tekrar teþekkür ederiz
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
hamey amcanýn sesini gece duyardýk soguk kýþ gecelerýndeee kavurgaaaaaaaa kavurgaaaaaaa...alalým dýye tutururdukk..belký yokluktan belký baska sebeplerden býlmýyorum..korkutulurduk cocuk kacýrýyor diye...þimdi hep bi þeyler eksýk gibi kebapçý ugur hamey amca deli erdal cevdet alkan ..yardýmseverlýk samimiyet insanlýk..bizmi deðiþtik zaman mý deðiþti..o saf duygular yok artýk..o saf insanlarda..tþk ler sakallý kardeþ içten paylaþýmýn için..
orhan abi bunu baskana okut lütfen>>>>>taziye evleri var ya nizipte 1.nolu 2 nolu falan diye.otel numarasi gibi durcagina o numaralarin yanina örnegin 3 NOLU ABIT HOCA TAZIYE EVI vs vs verilse en azindan onlarin yasadigi mahallelerdeki taziye evlerine verilse bu vesileyle hic bu büyüklerimiz unutulmasa vede herkesin sevgilisi olan bu büyüklerin ruhuna oraya gelenlerde birer fatiha okusa fenami olur??disardan gelen tanimayanlar icinde iste burdaki dizeler yazilir tabelanin alt tarafina.bu konuyla ilgilen orhan abi sana zahmet
Konu sakalli0727 tarafýndan (31.12.08 Saat 22:44 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ayrica bak sair sahin amcaninda yasarken kiymetini bilip onun da ismi verilebilir taziye evlerinden birine
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ben hiçbirini tanýmam malum buralý deðilim ama içten yazýlmýs.. Allah rahmet eylesin!
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
allahin rahmeti uzerlerinde olsun,
seninde ellerine saglik sakalli kardes
sakkalli kardes diline saglik bende allah rahmet eylesin diyorum nizipte yasamis yetismis insanin omru yetmez nizipimi unutturmaya senin gibiler oldukca kalkan gibi gogusleyecegiz herhalde biz gurbettekiler sevgilerimle engin au weiz
Okuturum tamam kardeþ.
Ayrýca konun çok duygulu ve içli olmuþ ellerine yüreðine saðlýk. Ama biþey aklýma takýldýki,yazmadan geçemeyeceðim : Gerçektende muzu ilk olarak rahmetli Durdu amcanýn dükkanýnda asýlý gördük. Muzu dünya gözüyle görmek hakikaten ilginç bie þey olmuþtu bizim için... Tarzan filminde hep maymunlarýn muz yediðini görürdük![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
tskler abim.bu kadar begenilmesi benide gururlandirdi.emegimi görüpte tessekurlerini sunan diger arkadaslarada tessekurler
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Abit Hoca,
Manav Durdu,
Cevdet Alkan,
Kebabçý Uður
Hamey ammi
tabi ki Erdal bizim deli Erdal...
Hepside rahmetli oldular Allah C.C. kabirlerine nur yaðdýrsýn cümle geçmiþlerimize rahmet eylesin. Her dönemde böyle sevilen sayýlan insanlar olmuþtur ancak kaybettiðimiz zaman bu insanlarýn deðerini anlýyoruz. bence bu bize mahsus bir þey deðil hemen her yerde böyle...
Unutmamamýz gereken en önemli nokta "bu dünyada kimse kalýcý deðildir" her kuþak kendinden önceki kuþakta kendini bulmuþtur, onlarýn sayesinde hayata tutunmuþ ve onlarýn sayesinde kemale ermiþtir elbette onlarý hayýrla yad edecektir.
Bize düþen bizden önceki kuþaklar nasýlki bu zincirin bir halkasý olarak tüm güzellikleri bize yansýttýlar bizde bu kuþaktaki insanlar gibi bize aktarýlaný daha da çoðaltýp özenle gelecek kuþaða örnek olacak þekilde aktarmalýyýz.
Bizler O insanlarýn yerini tutamayýz bu belli bir þey ancak O insanlar yaþasaydý bizler için "Helal olsun aferin þu gençlere" dedirtecek iþler yapmalýyýz.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Arkadaþlar diger insanlarýda atalým, bir memleketin zengini degil kamil insaný,ustasý, fakiri ve meczubu o memleketin ahvalini ortaya kor.Herkes bir kiþi yazsa site ihta olur,teþekkürler sakallý ammi, Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM